Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 20:50 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Byle Pixi była zdrowa i szczęśliwa może być ogromna -więcej serka ukradnie a poważnie mamusia Pixi była duża? czy raczej drobna?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt wrz 17, 2010 22:36 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

No spora... Nie wielkolud, ale jej mama długowłosa, więc większa niż typowe europejczyki :)
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Sob wrz 18, 2010 23:22 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

A czy Wasze kiciochy myją się ponad miarę :?: Otóż Furba spędza na toalecie zdecydowanie więcej czasu niż nasze pozostałe dzieciaki. Każdorazowo kiedy szykuje się do snu, kiedy się obudzi. Wydaje przy tym swoje furboczące dźwięki, więc nawet w nocy wiemy kiedy się myje :cat3: A niech tylko ktoś mu przeszkodzi i pogłaszcze......cała robota od nowa :ryk:

kasiafor

Od: Nie sie 29, 2010 20:59

Post » Nie wrz 19, 2010 8:56 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Pixi myje się często ale jak zaczepi się ją to zapomina co robiła i zaczyna bawić się.później dopiero wraca do mycia.Na razie zabawa ponad wszystko ważniejsza.Za to włazi wszędzie gdzie jest woda umywalka,prysznic ,do akwarium zakrada się do żółwia.Towarzyszy zawsze przy gotowaniu,jak zmywam siedzi obok, jak obieram ziemniaki kradnie obierki do zabawy( niestety taką zabawkę jej zabieram).I płacze za dziećmi jak ich nie ma i kto powiedział,że KOT potrzebuje tylko jedzenia od człowieka?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Nie wrz 19, 2010 13:47 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jakoże Małgosia nieobecna, to pozwolę sobie w jej imieniu zaprosić Was tutaj:

viewtopic.php?f=13&t=117326

Poczytajcie sobie, co wspólnymi siłami żeśmy wykombinowały:)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw wrz 23, 2010 18:27 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Zajrzałam, a tu takie zmiany. Z Pixi rzeczywiście robi się spora kobietka :). Ja lubię duże koty. Mój Maniek waży ponad 6 kg. Niestety powinien troszkę mniej, tylko jak to zrobić. Zawsze miał nieproporcjonalnie dużą głowę i wielkie łapska. Teraz przyglądam się Tadziowi; główka malutka, łapki grube i ogon lemura :D. W porównaniu z Misiem jest jak "młodszy" brat; mniejszy i z minką niemowlaka.

Tadzio lubi towarzyszyć... wszędzie
Obrazek

MIsio... urosło się chłopakowi
Obrazek

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Czw wrz 23, 2010 18:33 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ale kociaki wyrosły pięknie :1luvu:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw wrz 23, 2010 19:16 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

O matko to ja myślałam, że te cudne chłopaki już w swoich domach a tu proszę jeszcze tymczasują. Czyli kciuki za wspaniałe domy trzymam!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw wrz 23, 2010 22:06 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

biamila pisze:O matko to ja myślałam, że te cudne chłopaki już w swoich domach a tu proszę jeszcze tymczasują. Czyli kciuki za wspaniałe domy trzymam!

Małe sprostowanie: tymczas Tadzia zmienił się samoistnie w DS, a Misio zamieszkał po sąsiedzku :) Ależ czy można się oprzeć tym mordeczkom? :D Chłopaki mają domki!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pt wrz 24, 2010 5:12 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Absolutnie się oprzeć nie można :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt wrz 24, 2010 13:10 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Słodziaki małe z nich :1luvu: Wyrosną na przepiękne i dorodne kocurki!

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Nie paź 03, 2010 10:56 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Dokładnie, chłopaki mają domki :). I do tego myślę, że Tadzio to należy do "rodziny". Bardzo długo jego futerko na to nie wskazywało. Owszem, czasem się gdzieś rozczochrał ;), a teraz to najbardziej puchaty i najdłuższy ogon w domu. Zamiast zabaw piłeczkami, Tadzio woli korki od butelek i zwinięte papierki, wszystko to w towarzystwie wody (Blusi miska, wanna, zlewozmywak). No ale w tym wieku to ma się głupie pomysły ;). Najważniejsze, że obaj rosną zdrowo (Misio ma dalej troszkę mokre oczko, ale jest już bez antybiotyków i pilnie obserwowany)

Tadzio się wygrzewa (ogonek się nie zmieścił)
Obrazek

Tadzio ma teraz dłuższe kępki, ale za uszkami
Obrazek

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Pt paź 15, 2010 11:26 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ale one są piękne!
Tadzio mnie zauroczył :1luvu:
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Pt paź 15, 2010 21:34 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Tak przypatrzyłam się - Tadzio ma spore łapki! Będzie dużym kocurem! :1luvu: A pomyśleć, że to taki "chomiczek" co się urodził pierwszy (wyglądał wówczas jak krówek), lekarze nie dawali wiele szans... Powinien być najszczęśliwszym kotem pod słońcem! Ciekawe czy on wie jak wiele szczęścia miał w życiu, że taki Ludź swoją całodobową troską uratował mu życie! On się powinien nazywać cud ;) Przecież tak rzadko udaje się wykarmić maleńtaski, do tego takie liche... Jego historia powinna dodawać otuchy tym, co mają "butelkowce", dawać nadzieję!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie paź 17, 2010 16:40 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Dzielny i śliczny kawaler się z Tadzia zrobił :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]