pamiętnik Poldka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob gru 10, 2011 20:52 Re: pamiętnik Poldka

Poldusiu, ludzie lubią takie wymoczone mięsko. Ale tylko ludzie, koty nie i żadne inne zwięrzątka. Dobrze, że wam Duża odłożyła trochę takiego nieprzyprawionego. Widać, bardzo was kocha :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 11, 2011 11:56 Re: pamiętnik Poldka

bulba pisze:Poldusiu, ludzie lubią takie wymoczone mięsko. Ale tylko ludzie, koty nie i żadne inne zwięrzątka. Dobrze, że wam Duża odłożyła trochę takiego nieprzyprawionego. Widać, bardzo was kocha :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no właśnie, Duża sprawiedliwie podzieliła mięsko, i dla Was i dla siebie
smacznego Wam życzę (pewnie dla Was zapasy porobiła i będzie stopniowo wyciągać i Wam serwować :D )
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto gru 13, 2011 11:31 Re: pamiętnik Poldka

No to prawda, takie niemoczone też jest. I to nawet sporo. Ale czy sprawiedliwie to nie wiem. W końcu nas jest stadko to Duża powinna każdemu wydzielić, a nie na połowę, choćby i nierówną.
A takie moczone to też nawet całkiem ładnie pachnie. Jak Duża wyciąga to mięsko z lodówki żeby je obrócić to zaraz ma koło siebie pyszczki wampirków.
W ogóle to stwierdzam, że Duża ma trochę kocie smaki. Na śniadanie w niedzielę jadła takie mięsko na surowo z tym żółtym z jajka, tylko oczywiście znowu wszystko zepsuła dodając takie niemiło pachnące rzeczy.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto gru 13, 2011 12:18 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:No to prawda, takie niemoczone też jest. I to nawet sporo. Ale czy sprawiedliwie to nie wiem. W końcu nas jest stadko to Duża powinna każdemu wydzielić, a nie na połowę, choćby i nierówną.
A takie moczone to też nawet całkiem ładnie pachnie. Jak Duża wyciąga to mięsko z lodówki żeby je obrócić to zaraz ma koło siebie pyszczki wampirków.
W ogóle to stwierdzam, że Duża ma trochę kocie smaki. Na śniadanie w niedzielę jadła takie mięsko na surowo z tym żółtym z jajka, tylko oczywiście znowu wszystko zepsuła dodając takie niemiło pachnące rzeczy.

mmmmmniaammmm, tatar :D :1luvu: sama bym chętnie zjadła, oczywiście z dużym dodatkiem tych wszystkich niemiło pachnących rzeczy :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro gru 14, 2011 19:39 Re: pamiętnik Poldka

Nasza Duża powiedziała, że następnym razem będzie o Tobie pamiętać i zostawi kawałek takiego na ten no... tatar.
Ale czy wy naprawdę musicie tak psuć takie dobre mięsko? Ja jeszcze rozumiem to żółte z jajka, to akurat jest dobre. Chociaż mnie smakuje to osobno. Ale te wszystkie ostro i nieprzyjemnie pachnące rzeczy napewo nie są smaczne. Pachną aż kręci po nosku. I kicha sie po tym. Żaden kot nie powie, że to dobre. No ale ludzie to mają dziwne smaki.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Śro gru 14, 2011 22:10 Re: pamiętnik Poldka

Bo ludzie to są dziwni Poldusiu :wink:
Buziaczki na dobranoc piękny przystojniaku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw gru 15, 2011 7:56 Re: pamiętnik Poldka

bulba pisze:Bo ludzie to są dziwni Poldusiu :wink:
Buziaczki na dobranoc piękny przystojniaku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dokładnie tak :mrgreen:
dobrze chociaż, że są przydatni kotom... :wink:
jako full serwis :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 16, 2011 8:13 Re: pamiętnik Poldka

Duża ma katar. Ciekawe ludzki czy koci? Ale chyba ludzki. W każdym bądź razie nie je unidoxu tylko takie paskudne rzeczy: czosnek, cebulę i witaminę c. Ta witamina to pachnie kwaśno ale te całe czosnki i cebule są ohydne. Ja nie wiem jak można to jeść. I jeszcze Duża mówi, że to dobre. Dobrze, że nam na katar (na szczęście nikt go nie ma) nigdy nie próbowała dawać takich rzeczy.

Killatha

Post » Pt gru 16, 2011 8:36 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:Duża ma katar. Ciekawe ludzki czy koci? Ale chyba ludzki. W każdym bądź razie nie je unidoxu tylko takie paskudne rzeczy: czosnek, cebulę i witaminę c. Ta witamina to pachnie kwaśno ale te całe czosnki i cebule są ohydne. Ja nie wiem jak można to jeść. I jeszcze Duża mówi, że to dobre. Dobrze, że nam na katar (na szczęście nikt go nie ma) nigdy nie próbowała dawać takich rzeczy.

z tym katarem to tak jest, jak z tym mięskiem, co innego pasuje kotom a co innego Dużym :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro gru 21, 2011 8:19 Re: pamiętnik Poldka

Duża kaszle tak jak ja kiedy chcę się odkłaczyć. Tylko, że z Dużej żadne kłaczki nie wylatują. No zresztą jak miałyby wylecieć skoro Duża myje się gąbką, a nie języczkiem. Nie rozumiem o co tu chodzi.
Wczoraj Duża rozkroiła to moczone i później pieczone mięsko. Dała nam trochę żebyśmy "pypcia nie dostali". Nawet dobre ale zdecydowanie wolę na surowo.
Za to wampirki/gremliny to Duża chyba zacznie karmić chlebem. Jak Duża w sobotę przyniosła zakupy (między innymi mięsko dla nas i chleb dla Dużej) to gremliny zamiast mięska porwały z torby chleb. Na szczęście dla Dużej nie zdążyły przegryźć woreczka.

Killatha

Post » Czw gru 22, 2011 8:29 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:Duża kaszle tak jak ja kiedy chcę się odkłaczyć. Tylko, że z Dużej żadne kłaczki nie wylatują. No zresztą jak miałyby wylecieć skoro Duża myje się gąbką, a nie języczkiem. Nie rozumiem o co tu chodzi.
Wczoraj Duża rozkroiła to moczone i później pieczone mięsko. Dała nam trochę żebyśmy "pypcia nie dostali". Nawet dobre ale zdecydowanie wolę na surowo.
Za to wampirki/gremliny to Duża chyba zacznie karmić chlebem. Jak Duża w sobotę przyniosła zakupy (między innymi mięsko dla nas i chleb dla Dużej) to gremliny zamiast mięska porwały z torby chleb. Na szczęście dla Dużej nie zdążyły przegryźć woreczka.

a co mięsko się gremlinom przejadło? :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 23, 2011 19:05 Re: pamiętnik Poldka

Obrazek
Wesołych Świąt Poldusiu, Tobie, gremlinom, reszcie stadka i Waszej Dużej, która świata poza Wami nie widzi :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon gru 26, 2011 0:28 Re: pamiętnik Poldka

się wpraszamy na wątek :)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 26, 2011 9:39 Re: pamiętnik Poldka

Duża kazała zameldować to melduję - Duża żyje i czuje się lepiej. Powiedziała, że jeszcze nie całkiem dobrze ale idzie ku dobremu. Nawet mogła się schylić i posprzątać nam kuwety. No i własnie się dowiedziałem, że nie tyko koty ale ludzie też chorują na serce.
A w moim pamiętniku to ja wszystkich chętnie goszczę. Duża też zaprasza wszystkich którym nie przeszkadza zgremlinienie.
A tak swoją łapkę to lubię święta. Dostajemy wtedy rybkę i inne smaczne rzeczy. W tym roku oprócz rybki jeszcze było takie coś w kremie ziołowym i marchewkowym. No mówię wam pychotka. Gremliny oczywiście były pierwsze przy miskach i to na zasadzie w tamtej jest napewno smaczniejsze. Ale Duża dała tego tyle, że dla każdego starczyło. Duża mówi, że ja to jestem dżentelkotem, zawsze czekam aż dziewczyny się najedzą. A co się będę przepychał skoro jedzonka starcza dla każdego, a jak zjemy to Duża dołoży.

Killatha

Post » Pon gru 26, 2011 11:40 Re: pamiętnik Poldka

Dobra jest ta Wasza Duża Poldusiu :1luvu: A z ciebie doprawdy prawdziwy, wspaniały gentelkot :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Smacznych świąt Poldeczku i kciuki za zdrówko Dużej i wasze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]