bulba pisze:Poldusiu, ludzie lubią takie wymoczone mięsko. Ale tylko ludzie, koty nie i żadne inne zwięrzątka. Dobrze, że wam Duża odłożyła trochę takiego nieprzyprawionego. Widać, bardzo was kocha![]()
![]()
Killatha pisze:No to prawda, takie niemoczone też jest. I to nawet sporo. Ale czy sprawiedliwie to nie wiem. W końcu nas jest stadko to Duża powinna każdemu wydzielić, a nie na połowę, choćby i nierówną.
A takie moczone to też nawet całkiem ładnie pachnie. Jak Duża wyciąga to mięsko z lodówki żeby je obrócić to zaraz ma koło siebie pyszczki wampirków.
W ogóle to stwierdzam, że Duża ma trochę kocie smaki. Na śniadanie w niedzielę jadła takie mięsko na surowo z tym żółtym z jajka, tylko oczywiście znowu wszystko zepsuła dodając takie niemiło pachnące rzeczy.
sama bym chętnie zjadła, oczywiście z dużym dodatkiem tych wszystkich niemiło pachnących rzeczy bulba pisze:Bo ludzie to są dziwni Poldusiu![]()
Buziaczki na dobranoc piękny przystojniaku![]()
![]()

Killatha pisze:Duża ma katar. Ciekawe ludzki czy koci? Ale chyba ludzki. W każdym bądź razie nie je unidoxu tylko takie paskudne rzeczy: czosnek, cebulę i witaminę c. Ta witamina to pachnie kwaśno ale te całe czosnki i cebule są ohydne. Ja nie wiem jak można to jeść. I jeszcze Duża mówi, że to dobre. Dobrze, że nam na katar (na szczęście nikt go nie ma) nigdy nie próbowała dawać takich rzeczy.
Killatha pisze:Duża kaszle tak jak ja kiedy chcę się odkłaczyć. Tylko, że z Dużej żadne kłaczki nie wylatują. No zresztą jak miałyby wylecieć skoro Duża myje się gąbką, a nie języczkiem. Nie rozumiem o co tu chodzi.
Wczoraj Duża rozkroiła to moczone i później pieczone mięsko. Dała nam trochę żebyśmy "pypcia nie dostali". Nawet dobre ale zdecydowanie wolę na surowo.
Za to wampirki/gremliny to Duża chyba zacznie karmić chlebem. Jak Duża w sobotę przyniosła zakupy (między innymi mięsko dla nas i chleb dla Dużej) to gremliny zamiast mięska porwały z torby chleb. Na szczęście dla Dużej nie zdążyły przegryźć woreczka.

A z ciebie doprawdy prawdziwy, wspaniały gentelkot

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości