Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meeeg pisze:Szukam opiekuna dla mojej 6 letniej kotki. Niestety sytuacja życiowa zmusza mnie do tego aby oddać ukochanego pupila. Kotka jest wysterylizowana, nauczona korzystania z kuwety. Jest śliczna biało-szara. Wiem, że nie jest łatwo przygarnąć dorosłe zwierze ale jestem gotowa pokryć koszty utrzymania i ewentualnego leczenia zwierzaka byleby tylko ktoś o dobrym sercu zaopiekował się moją kicią. adopcje/profil.php?p=11468
korhana pisze:Witam ,mam dwa kotki (jeden czarny,drugi jaśniejszy lekko brązowy) pokrzywdzone przez człowieka ,zostały wyrzucone w kartonie przy drodze ,znalezione i przyniesione do domu szukają teraz dobrego właściciela .Jeżeli możesz mi pomóc zaadoptuj jednego z nich .Kociaki mają teraz około 9 tyg. są odrobaczone ,czyste i bardzo wdzięczne . Mieszkam w bloku ,mam już kota kastrata warunki mieszkaniowe oraz moja trudna sytuacja - złamałam sobie prawą rękę bardzo brzydko ,byłam na operacji mam gips ,czeka mnie rehabilitacja nie pozwala na to by te urocze biedne sierotki pozostały u mnie !!! Mieszkam w Gdyni ,jestem w stanie pomóc dofinansować przyszłą kastrację kocurków ,gdyż to chłopcy . Prosiłam o pomoc w poszukaniu domu w schronisku dla zwierząt ,ale no cóż brak odzewu ... czas nagli ,a mi już brakuje sił na upilnowanie maluchów .Proszę o pomoc ! Mój nr tel 502 340 521 .Dziękuję .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuzia115 i 26 gości