Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Hania66 pisze:za całokształt![]()
![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:Na miau weekend.Cisza wielka i tłoku nie ma.
Dopiero mogłm zajrzeć do netu.
U OKI umarł Fosterek.Zadziorny,żyjący na opak, po swojemu kocik.
Tak strasznie mi przykro.
Brykaj Fosterku razem z Żukiem.
[*]
Dzisiaj miałam okazję o Żuku opowidać. Ciężkie dla mnie to było.Trudno bez wzruszenia to robić. Wszystko jest świeże jeszcze bardzo.Musiałam niegrzecznie wzroku słuchjącego omijać bo inazej poryczałbym się.
Żuniu,Żuniu...
Fosterku...
Przeszedł Kot po Tęczowym Moście
poniósł z sobą okruchy miłości
zostawił lęk i zmęczenie
zabrał zaś Domu wspomnienie
ciepłych rąk dotyk
pieszczot głaskanie
zapach posłanka
i ludzkie kochanie.
Przeszedł Kot po Moście Tęczowym
zostawił nas nie gotowych
na pożegnanie
porzucił choroby i ból
porzucił smutne istnienie
zabrał ze sobą
mego żalu
wspomnienie
ASK@
ASK@ pisze:Dostałam takiego maila.Taki gwozdek do trumny zapełnionej wyrzutami sumienia i wątpliwościami.
...Szukam domu dla trzech kotków w wieku około miesiąca, które zostały mi podrzucone na działkę na której nie mieszkam. Sytuacja jest tragiczna , bo obecnie przebywam w szpitalu po ciężkiej oprecji ( mam 80 lat) ,a kotkami grzecznościowo zajmuję się sąsiadka, która też na zimę wyjedzie do Warszawy. Wtedy kotki zostaną zupełnie bez opieki. Proszę o pomoc bo w przeciwnym razie będę zmuszona oddać je do schroniska, gdzie wiadomo zostaną uśpione.
Kotki są zdrowe, samodzielne i załatwiają się do kuwety. Jutro jadą do weterynarza na odrobaczenie i zaszczepienie...
Kociaki wyglądają na większe ale jak wiadomo fota postarza.Może ktoś ma kawałek podłogi...O sercu nie wspomnę bo ono od materialnych uwarunkowań zaczyna być zależne.Koty chudawe są.
Patmol pisze:dlaczego źle?
głodny pewnie był
Patmol pisze:a dzikie koty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 320 gości