Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt maja 13, 2011 8:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Ja cały czas czekam na wiadomości o wizytach p-adopc. i ewentualnej adopcji oraz transporcie kociastych.
Jutro Mila u weta :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 13, 2011 8:26 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Pani z Jarosławca nie odbiera telefonu i nie oddzwoniła,to widocznie nie ten dom.Może jednak jak spytałam o zgodę na wizytę wystraszyła się?Nie wiem .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 13, 2011 8:38 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

horacy 7 pisze:Pani z Jarosławca nie odbiera telefonu i nie oddzwoniła,to widocznie nie ten dom.Może jednak jak spytałam o zgodę na wizytę wystraszyła się?Nie wiem .

Szkoda, będziemy dalej szukać domu dla malców. Ich ogłoszenia mają całkiem dużą popularność, myślę że nie będą czekać długo.

Adam
aburacze

Post » Pt maja 13, 2011 8:40 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

meksykanka pisze:Jutro Mila u weta :ok:

Trzymam :ok:

edit: literówka
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 8:44 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Ja dziś :ok: za Twoją kotuńcię :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 8:56 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

aburacze pisze:
horacy 7 pisze:Pani z Jarosławca nie odbiera telefonu i nie oddzwoniła,to widocznie nie ten dom.Może jednak jak spytałam o zgodę na wizytę wystraszyła się?Nie wiem .

Szkoda, będziemy dalej szukać domu dla malców. Ich ogłoszenia mają całkiem dużą popularność, myślę że nie będą czekać długo.

Adam

nie ma co roztrząsać. To nie ten dom!Jak się wystraszono wizyty, to potem umowa nie będzie odpowiadac,potem kot...Tak musiało byc.
Koty znjda dom. Powolutku.Maj to ciężki miesiąc do adopcji. Komunie,śluby,święta,dużo wolnego,koniec roku i matury...same wydatki.Poza tym zaraz wakacje.Ludzie przestawiają sie na inny tryb.Jak zaskoczą to wszystko ruszy.
kciuki za domki :ok:
I za wizyty u weta :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt maja 13, 2011 9:49 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Mruśkowo pisze:Smutna koteńka jest ujemna FIV i FelV. Jedzie do DT. :mrgreen:

Jejku jak się cieszę :D

Za kolejne kocie, które ma szansę :ok: No i za wyniki Bryńka bo ja to mam słabość do takich dużych burasków :1luvu: Jeden taki mi się tu plącze między nogami :wink:
po_prostu_kaska

Post » Pt maja 13, 2011 13:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Dajcie znać tej dziewczynie od wizyty, że już niepotrzebna. Żeby nie czekała na jakiś cynk nie wiadomo ile ;)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt maja 13, 2011 18:30 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

kinia098 pisze:Dajcie znać tej dziewczynie od wizyty, że już niepotrzebna. Żeby nie czekała na jakiś cynk nie wiadomo ile ;)

Rozmawiałam i podziękowałam.

horacy 7

Post » Pt maja 13, 2011 19:43 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Zobaczcie jakie cukiereczki dla Was mam :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

Strąciłem trzy doniczki, zerwałem firankę, nie mam już siły, idę spać :twisted: Tajfun pozdrawia :lol:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pt maja 13, 2011 19:52 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

O Matko - to ludzie nie biją się o takich łobuzów? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 20:04 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Niesamowite słodziaki!!!!! Cudowne!!!! :kotek: :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pt maja 13, 2011 22:09 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

O-oooch :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob maja 14, 2011 12:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

Jakby ktoś się zastanawiał to bez problemu dogadują się z innymi kotami i psem :lol:
Poniżej dowód :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

Oraz :)

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob maja 14, 2011 12:19 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Tajfun i Miluś gdzie dom?

meksykanka pisze:O Matko - to ludzie nie biją się o takich łobuzów? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
niestety nikt się nie bije nawet nie dzwoni był tylko jeden telefon z Jarosławca o Tajfuna,niestety kocięta bardziej się ze soba związuja i będzie je ciężko rozdzielić.Bryś od wczoraj posmutniał i zaczyna kichać ,oddycha też jakoś inaczej .Jest cudownym kotem jeszcze takiego spokoju i dostojeństwa nie widziałam jak u niego.Mój kot też chory czyli szpital .Będzie jeszcze niespodzianka.Meksykanko trzymałam kciuki za Milę i czekam na wiadomości. :oops:

horacy 7

[poprzednia][następna]