KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 21:48 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Wiecie, mnie kiedyś - siedzącej przy oknie - pani wrzuciła świeżo zdjętą, zakupcianą pieluchę (nieowinięta niczym zresztą) prosto pod nos do śmietnika. I też poprosiłam o wyrzucenie jej w koszu w toalecie. Nie dało się wytrzymać.

Dobrze, że kicia miała jednak ciepło na korytarzu i trzymam kciuki! Biedna zestresowała się mocno.

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Nie sty 02, 2011 23:31 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

kamari pisze:czy panienki już dojechały? :D
Dojechały. :D
Nie dziwcie się pasażerom. Można było nie wytrzymać. Wierzcie mi. :mrgreen:

Maleńka w domku wyszła po namyśle z transportera i schowała się pod stolikiem, zapowiadając kategorycznie: żywej mnie nie weźmiecie i zabiję każdego, kto się zbliży.
Pani Julita powstawiała jej tam gurmecika, suche, świeżą wodę. Wszystko zostało przyjęte życzliwie. Apetyt dziewczątku dopisuje. :D
Niech się teraz ogarnie, zadomowi, poczuje bezpiecznie. Będzie dobrze. :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 02, 2011 23:50 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Arcana - bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 03, 2011 5:46 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hanelka pisze:
kamari pisze:czy panienki już dojechały? :D
Dojechały. :D
Nie dziwcie się pasażerom. Można było nie wytrzymać. Wierzcie mi. :mrgreen:

Maleńka w domku wyszła po namyśle z transportera i schowała się pod stolikiem, zapowiadając kategorycznie: żywej mnie nie weźmiecie i zabiję każdego, kto się zbliży.
Pani Julita powstawiała jej tam gurmecika, suche, świeżą wodę. Wszystko zostało przyjęte życzliwie. Apetyt dziewczątku dopisuje. :D
Niech się teraz ogarnie, zadomowi, poczuje bezpiecznie. Będzie dobrze. :ok:

:1luvu: :1luvu: Malutka, gratuluję apetyciku;
bądź zdrowa i szczęśliwa w Nowym Domku :1luvu: :1luvu:
Arcana :aniolek: :aniolek: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon sty 03, 2011 6:14 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

:D :D :D Chmurko, powodzenia w domku :ok: :ok: :ok:

Arcana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sty 03, 2011 6:19 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Oby wszystkim biedactwom życie tak się ułożyło :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 03, 2011 10:49 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Noc minęła spokojnie - niezwykle czujna pani Julita przespała ją całą, więc naprawdę musiał być spokój. 8)
Gurmecik częsciowo się ostał, suche wyjedzone do dna, woda była pita. Zapomniałam zapytać o kuwetę, ale chyba było w porządku, bo inaczej pani Julta już by się denerwowała. Dziś będą kupowane miamiorki i inne smakołyki dla królewny. :D
Rezydenci wykazują sympatyczne zainteresowanie, spacerując wytrwale pod drzwiami kuchni.
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 03, 2011 10:51 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hanelka pisze:Noc minęła spokojnie - niezwykle czujna pani Julita przespała ją całą, więc naprawdę musiał być spokój. 8)
Gurmecik częsciowo się ostał, suche wyjedzone do dna, woda była pita. Zapomniałam zapytać o kuwetę, ale chyba było w porządku, bo inaczej pani Julta już by się denerwowała. Dziś będą kupowane miamiorki i inne smakołyki dla królewny. :D
Rezydenci wykazują sympatyczne zainteresowanie, spacerując wytrwale pod drzwiami kuchni.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon sty 03, 2011 11:54 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hanelka pisze:Noc minęła spokojnie - niezwykle czujna pani Julita przespała ją całą, więc naprawdę musiał być spokój. 8)

Chmureczko kochana już nikt cię nie będzie ciebie bił.. :ok:
Dziękuję wszystkim. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon sty 03, 2011 11:56 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Chmurka jest u Twojej p.Julity hanelka :?:
Jeśli tak, to masz obie na oku :wink:
Cieszę się,że mała tak dobrze zniosła transport i wszelkie niedogodności.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 03, 2011 12:15 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

ASK@ pisze:Jeśli tak, to masz obie na oku :wink:
Trzeba trzymać łapę na sprawie, nie? :wink:
Pani Julita, kochany człowiek, użaliła się nad Gryzeldą, przygarnęła Chmureczkę. Jej wygląd kota bez różnicy. Najważniejsze, żeby pomóc.
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 03, 2011 12:19 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hanelka pisze:
ASK@ pisze:Jeśli tak, to masz obie na oku :wink:
Trzeba trzymać łapę na sprawie, nie? :wink:
Pani Julita, kochany człowiek, użaliła się nad Gryzeldą, przygarnęła Chmureczkę. Jej wygląd kota bez różnicy. Najważniejsze, żeby pomóc.

:1luvu: :1luvu: jakie wieści :?: :?:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon sty 03, 2011 12:25 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

Wieści już były. Pani Julita dzisiaj pracuje, więc następne wieczorem. 8)
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 03, 2011 12:26 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hanelka pisze:Wieści już były. Pani Julita dzisiaj pracuje, więc następne wieczorem. 8)

:1luvu: :1luvu: ja to bym chciała wieści co godzinę 8O
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon sty 03, 2011 12:27 Re: }Chmurka ma DS !! !jedzie już do Warszawy.!!!!!!!!!!!!

hehe :mrgreen:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]