Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mir.ka pisze:ewar pisze:Tak, jest ładniutka, ale jeszcze potrzebuje czasu, aby nabrać ciałka. Ma nieco dłuższe futerko. To bardzo spokojna, mądra kotka.
NITKA/KARINKA, waanka, dziękuję bardzo za pomoc![]()
![]()
![]()
Jestem na forum persona non grata ? Kasowane są moje posty, niektóre zostały przywrócone, ale to nie o to chodzi. Nie bywam na wątkach politycznych, na Koci Łapci bardzo rzadko, piszę głównie na swoich wątkach, bo jest to dla mnie coś w rodzaju notesu, a jednak jestem osobą kontrowersyjną, wszczynającą awantury, muszę się nad sobą zastanowić.
CO?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewar pisze:To nie jest już to forum co dawniej. Odnoszę wrażenie, że pomimo nazwy sugerującej kocie forum sprawy stricte kocie są mniej istotne. Cytując Pawlakową z " Samych swoich " pozostaje mi napisać "był czas przywyknąć ". Przykre, bo tyle lat jestem na forum, wszystkie moje koty mają swoje wątki, mam tu Przyjaciół, a jakoś czuję się tu coraz bardziej obco. Nie strzelam focha, to nie w moim stylu.
Gosiagosia pisze:O co chodzi ?????
ewar pisze:Gosiagosia pisze:O co chodzi ?????
Nie wiem, mogę tylko się domyślać.
Jadzi dzisiaj nie było, czekałam, dzwoniłam dwoma dzwonkami i nic z tego. Trudno, może przyjdzie jutro. Jeżdżę do jednego kota sześć kilometrów, żadnej wdzięczności, prawda?Ale już Jadzia jest w dobrej formie, przytyła, możliwe, że i poluje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości