a czy wodę lubi?
włazi do zlewu?:)
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
assiek_82 pisze:Moniko dzwoniła do mnie 25 letnia Ola z Gdańska. Koniecznie chciała moją Suri. Skoro ja nie oddaje mojego Skarba to może mogłabym podać jej namiary na Ciebie? Może Sisi znalazłaby kochany domek i przyjaciela?
Mam do niej numer tel i myślę, że mogłabym go Tobie podać.
cypisek pisze::D jesli mozesz nie oddawaj kocicy osobą co mieszkają w wynajętym mieszkaniu i z chłopakiem.Ja Dałam kota takim ludziom rozeszli sie po jakims czasie, kota jak sie okazało nikt nie mogł , nie chciał wziąśc wiec....został sobie na podworku. Pozatym wynajęte mieszkanie niesie z soba ryzyko czestej zmiany mieszkan.. stres stres!!!!! Inną kotke dałam też kiedys takim ludziom twierdzili ze koty mieli od zawsze i wiedzą jak z nimi postepować.Po tygodniu okazało się ze kotka cały czas siedzi pod szafą ,ludzie żadko byli w domu. Przebrała się miarka gdy kotka nasikała im na kocyk.wiec po paru dniach kotka wrociła.....![]()
![]()
monika74 pisze:powoli kiełkuje w nas pewna decyzja jeśli nie trafi sie w najblizszym czasie super domek to Sisi poprostu zostanie z nami
Córka jak dzisiaj dowiedziała sie ze Siska mozae odejść to wpadła w chisterie (zwłaszcza ze widze jak dziewczyny sie kochają)
zobaczymy jak to sie potoczy ale wydaje mi sie ze mamy kolejnego rezydenta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 479 gości