Bardzo mnie ucieszyła wiadomość, że dwa kotki znalazły swoje miejsca na ziemi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mama007 pisze:mamrotku a jakbym Ci dala klatke wystawowa? pomogloby to cos, zeby kociaka przetrzymac? wtedy moglby byc w wiekszym pomieszczeniu niz jedno male, zamkniete na klucz
oleska222 pisze:mama007 pisze:mamrotku a jakbym Ci dala klatke wystawowa? pomogloby to cos, zeby kociaka przetrzymac? wtedy moglby byc w wiekszym pomieszczeniu niz jedno male, zamkniete na klucz
Moim zdaniem dobry pomysł.
mamrotek88 pisze:Myślę, że to bylby dobry pomysł. Rozmawiałam z moim TŻ i mógłby przetrzymać kota u siebie, tylko on pracuje teraz na 2 zmianę od godziny 14 do 22 więc gdyby kot mógł być w klatce to nie wyrządziłby szkód u niego w domu (a wiadomo-nowe otoczenie, to i nie zawsze do kuwetki będzie robił...).
oleska222 pisze:Kurcze, a moja mama była dzisiaj cały dzień w Chełmie. Mogła zabrać klatkę![]()
Mama007, możesz ją jakoś podać do Lublina? Z kimś albo busem?
Mamrotku, kamień z serca, że kot może być u twojego TŻta....
mamrotek88 pisze:Myślę, że to bylby dobry pomysł. Rozmawiałam z moim TŻ i mógłby przetrzymać kota u siebie, tylko on pracuje teraz na 2 zmianę od godziny 14 do 22 więc gdyby kot mógł być w klatce to nie wyrządziłby szkód u niego w domu (a wiadomo-nowe otoczenie, to i nie zawsze do kuwetki będzie robił...).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości