Kicia z bezwładem tylnich łapek ze schroniska w domku tymcz.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2006 20:30

Iwcia, no co ja mogę Ci napisać? Jesteś wspaniała! ma kita szczęście!:) Teraz kciuki za dom na trzy tygodnie i jak rozumiem postępy leczenia! KCIUKI! :D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto lut 14, 2006 20:33

iwcia.. :1luvu:

dziękuję.. :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto lut 14, 2006 21:19

Biedna kicia! Dobrze że jest już zabrana ze schroniska i ma szanse na domek tymczasowy. :D
Trzymam kciuki!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Wto lut 14, 2006 22:49

Iwciu, wiesz o tym, że jesteś :1luvu:
I jak co, w razie potrzeby to wiesz... nasza rozmowa jest aktualna

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro lut 15, 2006 1:03

Widziałam dzisiaj kicię jest piękna!
Jutro zobaczy ją masażystka.! :D
Domek pilnie potrzebny..

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro lut 15, 2006 8:33

W górę kiciu, domku tymczasowy, zgłoś się

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lut 15, 2006 9:16

Przecież to tylko 3 tyg. :!: kicia załatwia się do kuwety, ona naprawdę nie jest kłopotliwa. Proszę Was
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Śro lut 15, 2006 11:43

Kto pomoze na krotko?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lut 15, 2006 14:36

Przekleje z kotów to co tam napisałam :wink:

Jesteśmy już po spotkaniu z masażystką u wetki. Wiemy też coś więcej, otóż kicia była w schronisku od ponad miesiąca i nikt o niej nie powiedział, ja dowiedziałam się przypadkiem w sobotę i natychmiast poszłam w niedziele do schronu ja zobaczyć.
Zmarnowano mnóstwo czasu, do tej pory kicia już mogła by się sprawnie poruszać. :evil:

Mięśnie są bardzo napięte i zastałe, nie dała się dziś masować, bardzo ją boli, na razie ma leżeć na ciepłym termoforze i rozgrzewać a w poniedziałek kolejne spotkanie i mam nadzieję, że będzie lepiej. Na razie nie możemy robić naświetleń laserami może to być niebezpieczne, mówiła coś o rozgrzewaniu lampą ale nie pamiętam jaką dopytam.

Czy ktoś może nam pożyczyć taki materiałowy kapturek na pyszczek, lub podarować jeśli już mu nie jest potrzebny? :oops:

Nadal szukamy domku tymczasowego na trzy tygodnie, u mnie kicia jest w małym pomieszczeniu nie ma możliwości chodzenia (metr na metr wolna podłoga) a powinna jak najwięcej próbować chodzić.
Ostatnio edytowano Śro lut 15, 2006 18:11 przez iwcia, łącznie edytowano 1 raz
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lut 15, 2006 14:39

Iwcia pewno ochów i achów już się nasłuchałaś na swój temat ale i tak to powiem CO TE KOTY BY BEZ CIEBIE ZROBIŁY

Bardzo mocno cię ściskam :1luvu:
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Śro lut 15, 2006 16:03

2 czy 3 osoby proponowaly lokum tymczasowe
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Śro lut 15, 2006 16:28

Nie chcę jeszcze nic obiecywać ale własnie zaczynamy myśleć o dokoceniu i dlatego jestem na kociarni. Tylko u mnie są już dwie rezydentki (zresztą za sobą nie przepadające) i jamniczka. Czy coś wiadomo jak kicia reaguje na psy? Bo rozumiem, że z kotami jakoś sobie w schronie radziła.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro lut 15, 2006 17:05

Koteczka bardzo ładna i kochana :love: . Z pewnością odwdzięczy się za okazane jej serce.

Jaga_17

Od: Czw wrz 22, 2005 17:45

Post » Śro lut 15, 2006 18:24

Slonko_Łódź domek docelowy w Łodzi dla niej to byłoby najlepsze co ja może spotkać.

W poczekalni u weta siedziała grzecznie na kolankach nie przeszkadzały jej psy, choc jak jeden postanowił powąchać ja od strony ogonka to na niego nafukała (no ale co to za zwyczaje wąchac panne od tyłu :twisted: ).
Mojego ofukała ale zabardzo nim sie nie przejeła, dziś w gabinecie na psiaka trochę warczała ale była wymeczona przez wetkę. Myślę ze powinna sie przyzwyczaić do psa.
W schronie nie była na kociarni, ale w stosunku do innych kotow spotkanych u weta nie przejawiała agresji, wręcz była zaciekawiona. :)

Nie wiem co robić, czy wysyłac kicię do innego miasta :?:
Ma mieć od przyszłego tygodnia masaże, mają ponoć pomóc, jest w łodzi wspaniała dziewczyna, niewidoma, która masuje i stawia na łapki zwierzęta w takim stanie jak ona, dla Kici to szansa.
Ale z drugiej strony tu domek tymczasowy bedzie mógł ją wziąć za trzy tygodnie, do tego czsu nie mamy gdzie jej umieścić.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro lut 15, 2006 18:26

beatka pisze:Iwcia pewno ochów i achów już się nasłuchałaś na swój temat ale i tak to powiem CO TE KOTY BY BEZ CIEBIE ZROBIŁY

Pomógłby im ktos inny, jest wiele osób ktore z wiekszym poświeceniem pomagają kotom :D

iwcia

[poprzednia][następna]