4 x M - Wyrzucone ..domowe kotki.. ZOSTAŁY U MNIE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 16, 2013 11:57 Re: 4 x M - Wyrzucone na parkingu leśnym domowe kotki..

zdjęcia słabe, bo z telefonu, ale.. przynajmniej jakiś podgląd aktualny kotków ;)

Maurycy miał mi pomagać w pracy..

Obrazek

ale trochę go to znudziło..

Obrazek

i poszedł na spacer ;)

Obrazek

Marit odkrywa ogródek..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

w domku głownie odpoczywamy ;)

Obrazek
Obrazek

sylwiapz

Od: Pon lut 01, 2010 13:00

Post » Wto lip 16, 2013 12:00 Re: 4 x M - Wyrzucone na parkingu leśnym domowe kotki..

Maj tylko patrzy, jak tu na łóżko się ułożyć ;)

Obrazek

nie lubi, jak się do niej z czymś w rękach zbliżać..

Obrazek

i tak się trochę naburmusza ;)

Obrazek

ale w ogóle jest kochana, przychodzi do mnie spać, dobrze z innymi kotami się dogaduje, ale jestem pewna, że na dworze by zwiała..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

sylwiapz

Post » Wto lip 16, 2013 12:05 Re: 4 x M - Wyrzucone na parkingu leśnym domowe kotki..

a Malwinka najsłodsza, ale najtrudniej zrobić w ogóle jakiekolwiek zdjęcie.. ciągle w ruchu.. pieszczoch też, tylko mizianie jej w głowie ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

generalnie:
Maurycy i Marit wychodzą sobie już na dwór, ale ostrożnie, Malwinka tylko o mizianiu i rozrabianiu myśli, a Majeczka przychodzi do mnie spać nawet do łózka. Są cudowne, dobrze się dogadują z resztą mojego towarzystwa.
Zainteresowanie jedynie Maurycym, ale dopiero świerzb troche wyleczyliśmy, a z grzybem walczymy przy pomocy Biocan M, jeszcze 2 zastrzyki co 3 tygodnie planowane
prawdopodobnie te trudności z wyleczeniem świerzba też zw. z grzybem.. ale sierść już się ładniejsza robi
Obrazek

sylwiapz

Post » Sob paź 26, 2013 10:50 Re: 4 x M - Wyrzucone ..domowe kotki.. ZOSTAŁY U MNIE

cała czwórka została u mnie na stałe.
za długo to trwało, za dużo niepoważnych, szczególnie ad Maurycy propozycji..
Mają się świetnie, dobrze wyglądają i są moje :)

obiecałam sobie, i TZowi, ze to ostatnie były tymczasy, ale niestety..
plany a rzeczywistość to zupełnie inna bajka..

Aktualnie mam na DT psią rodzinkę, kocią rodzinkę + kota, który przyszedł + kota po wypadku.
Adopcję nie ja prowadzę, nie chcę już.. ale domki poszukiwane - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247772-Potrzebna-pomoc-Tola-ze-szczeniakami-z-nory-i-Rudolf-z-parkinu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157809
Obrazek

sylwiapz

[poprzednia]