Matwiej - już u nas jako Morris :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2012 16:51 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

to może jakiegoś kocurka właśnie z Korabiewic? to ten album: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 088&type=3

zdjęcia mało wyględne niestety, bo robione w klatkach w klinice.

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob sty 21, 2012 16:59 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

kotika pisze:A może Alex, tu są jego dwa wątki:
viewtopic.php?f=13&t=128514
viewtopic.php?f=1&t=134553

Jest po operacji usunięcia obydwu oczek, bo zniszczyła je choroba.
Trafił do mnie na awaryjny DT, ale trudno mu znaleźć DS.
Jest zdrowy, korzysta z kuwety i drapaka, bawi się zabawkami jak każdy inny kot.
Źle sie czuje u mnie w dużej grupie kotów, byłby szczęśliwy będąc sam w domu.
Kocha człowieka, jest wielkim miziakiem, przytula się, pokazuje brzuszek.

straszna bidulka :-(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob sty 21, 2012 17:07 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

ewexoxo pisze:
kotika pisze:A może Alex, tu są jego dwa wątki:
viewtopic.php?f=13&t=128514
viewtopic.php?f=1&t=134553

Jest po operacji usunięcia obydwu oczek, bo zniszczyła je choroba.
Trafił do mnie na awaryjny DT, ale trudno mu znaleźć DS.
Jest zdrowy, korzysta z kuwety i drapaka, bawi się zabawkami jak każdy inny kot.
Źle sie czuje u mnie w dużej grupie kotów, byłby szczęśliwy będąc sam w domu.
Kocha człowieka, jest wielkim miziakiem, przytula się, pokazuje brzuszek.

straszna bidulka :-(

Alex jest pogodnym kotem, dużo się bawi, wskakuje na niższe szafki.
Można powiedzieć, że w domu radzi sobie doskonale.

EDIT. oczodoły zostały zaszyte, tak jakby miał zamknięte oczka.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob sty 21, 2012 17:24 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

Mam takie ideały u mnie:
Dune(biało-rudy),lub kaleki prześliczny Omarek,a najlepiej dwupak :D Zapraszam na mój wątek..jesli sie którys spodoba(oczywiscie jesli inny to tez mozemy porozmawiać)
Koty sa starsze,kuwetkowe,grzeczne i miziaste po duzych przejsciach.Mój watek znajdziesz w moim podpisie :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 21, 2012 18:28 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

Jeżeli zdecydujesz się wstępnie na Matwieja to jutro zabiorę go ze schroniska i sprawdzimy jak sie odnajdzie w domowych warunkach.Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.Domek jest zachwycony a Matwiej zachowuje się prawie identycznie.Był to Maciek ,mozesz poczytać jego wątek.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob sty 21, 2012 18:31 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

horacy 7 pisze:Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.

W 2011 tez takie cudo w schronie w Szczytnie było - Buba, która była w dt u smarti. Niezwykle wyjątkowa koteczka, spragniona człowieka jak tlenu i wchodząca od razu na kolana... ds też jest zachwycony. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 21, 2012 18:40 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

horacy 7 pisze:Jeżeli zdecydujesz się wstępnie na Matwieja to jutro zabiorę go ze schroniska i sprawdzimy jak sie odnajdzie w domowych warunkach.Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.Domek jest zachwycony a Matwiej zachowuje się prawie identycznie.Był to Maciek ,mozesz poczytać jego wątek.

porozmawiam jeszcze z TZ'em jak wróci z treningu. pokazywałam mu juz Martwieja, ale u niego jest tak, ze jak nie za biały to dobry ;-) mnie się podoba. jeżeli mielibyśmy go wziąc to najwcześniej pewnie za dwa tygodnie - najlepiej na weekend, żeby móc poobserwować na początek i przypilnować na ile to sie uda z kuwetką ;-) pozostaje tylko kwestia transportu, bo jestesmy z podkarpacia :?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob sty 21, 2012 22:43 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.

W 2011 tez takie cudo w schronie w Szczytnie było - Buba, która była w dt u smarti. Niezwykle wyjątkowa koteczka, spragniona człowieka jak tlenu i wchodząca od razu na kolana... ds też jest zachwycony. :wink:

To fakt Buba była też taką słodką dziewczynką.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob sty 21, 2012 22:44 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

horacy - zajrzyj do watku Matwieja :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob sty 21, 2012 22:52 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

horacy 7 pisze:
Marzenia11 pisze:

To fakt Buba była też taką słodką dziewczynką.

Buba JEST a nie była.
a identyczna jest Burania!
do tego stopnia że jej już nikomu nie oddam :D :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 21, 2012 22:53 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

no dobra - chyba czas na zmianę tytułu tego wątku :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob sty 21, 2012 22:54 Re: A zatem szukamy naszego kocurkowego "ideału" ;-) DS

Czas wielki nastał :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob sty 21, 2012 22:57 Re: Czekamy na Matwieja - trzymajcie kciuki

:ok: gratuluję Matwiejowi nowego domku :)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob sty 21, 2012 22:58 Re: Czekamy na Matwieja - trzymajcie kciuki

za szczęście Matwiejka :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 21, 2012 22:59 Re: Czekamy na Matwieja - trzymajcie kciuki

Też trzymam kciuki. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

[poprzednia][następna]