Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotika pisze:A może Alex, tu są jego dwa wątki:
viewtopic.php?f=13&t=128514
viewtopic.php?f=1&t=134553
Jest po operacji usunięcia obydwu oczek, bo zniszczyła je choroba.
Trafił do mnie na awaryjny DT, ale trudno mu znaleźć DS.
Jest zdrowy, korzysta z kuwety i drapaka, bawi się zabawkami jak każdy inny kot.
Źle sie czuje u mnie w dużej grupie kotów, byłby szczęśliwy będąc sam w domu.
Kocha człowieka, jest wielkim miziakiem, przytula się, pokazuje brzuszek.
ewexoxo pisze:kotika pisze:A może Alex, tu są jego dwa wątki:
viewtopic.php?f=13&t=128514
viewtopic.php?f=1&t=134553
Jest po operacji usunięcia obydwu oczek, bo zniszczyła je choroba.
Trafił do mnie na awaryjny DT, ale trudno mu znaleźć DS.
Jest zdrowy, korzysta z kuwety i drapaka, bawi się zabawkami jak każdy inny kot.
Źle sie czuje u mnie w dużej grupie kotów, byłby szczęśliwy będąc sam w domu.
Kocha człowieka, jest wielkim miziakiem, przytula się, pokazuje brzuszek.
straszna bidulka
horacy 7 pisze:Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.
horacy 7 pisze:Jeżeli zdecydujesz się wstępnie na Matwieja to jutro zabiorę go ze schroniska i sprawdzimy jak sie odnajdzie w domowych warunkach.Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.Domek jest zachwycony a Matwiej zachowuje się prawie identycznie.Był to Maciek ,mozesz poczytać jego wątek.
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.
W 2011 tez takie cudo w schronie w Szczytnie było - Buba, która była w dt u smarti. Niezwykle wyjątkowa koteczka, spragniona człowieka jak tlenu i wchodząca od razu na kolana... ds też jest zachwycony.
horacy 7 pisze:Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Myślę ,ze warto dać mu szansę bo koty o takich charakterach trafiają się nie często juz mieliśmy takie biało -bure cudo w 2010 roku.
W 2011 tez takie cudo w schronie w Szczytnie było - Buba, która była w dt u smarti. Niezwykle wyjątkowa koteczka, spragniona człowieka jak tlenu i wchodząca od razu na kolana... ds też jest zachwycony.
To fakt Buba była też taką słodką dziewczynką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości