Na razie nieaktualne :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 19:03 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Mama już wie...popłakała się...czuła...Kilka dni temu pytała się o to czy on żyje....ona naprawdę czuła. Na nic nigdy tak nie czekała jak na tego kocia :cry: Na razie powiedziała, że nie chce kotka, potrzebuje jakiegoś czasu żeby oswoić się z tym, że go nie będzie. Uwierzcie mi, że ona już całą wyprawkę mu zrobiła, chwaliła się wszystkim, opowiadała o nim. Mnóstwo ludzi się pytało czy już jest lub kiedy będzie. Powiedziała to co na początku - to była miłość i nie ważne że kocio na fotce był chory i nie bardzo widoczny...to była miłość... Dam mamie trochę czasu i będę z nią rozmawiała o innym kocie.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 29, 2011 19:09 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

właśnie tego strasznie się bałam..że Mama będzie po nim płakała...że Ją teraz boli serce bo nigdy go nie pozna.. :cry:

strasznie mi przykro,brak słów.. :cry: :cry: :cry:

czy Jemu choć trochę lżej jak widzi ilu ludzi po Nim płacze...

Paszteciku Kochany.. :cry: :cry: :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 29, 2011 19:13 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Mi również przykro, ale cieszę się że skoro odszedł i tak miało być to stało się to wtedy, gdy nie był sam, był kochany i miał domek. Brykaj szczęśliwy i zdrowy Paszteciku za TM [*]

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 29, 2011 19:57 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

:|
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw gru 29, 2011 23:11 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Już pisałem na wątku DT smarti: bardzo współczuję i Tobie, niki2117, i Twojej Mamie. Bardzo szkoda Paszteta [']. Żal, że się nie doczekał...

Adam
aburacze

Post » Czw gru 29, 2011 23:19 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Ja też współczuję mamie Niki. Bo teraz tej swojej tęsknoty już nie będzie miała jak zrealizować... :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 29, 2011 23:38 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niki2117 pisze:Mi również przykro, ale cieszę się że skoro odszedł i tak miało być to stało się to wtedy, gdy nie był sam, był kochany i miał domek. Brykaj szczęśliwy i zdrowy Paszteciku za TM [*]

WIEM CO SIE STAŁO-przykro mi bardzo :(
kiedy przeczytałam,ze Pasztecik ma szanse na dom, nie pisałam,ze mam slicznego, duzego biało/rudego kota do adopcji.Jest przesliczny,konfliktuje sie niestety z członkami stada w moim domu,więc zdecydowałam sie znalexc mu dom.Ten kot zasługuje na wspaniałe zycie,został odebrany z interwencji w głosniej medialnej sprawie.Przyjechał do mnie na tymczas,ale potem wrócił z adopcji, bo ludzie sie kotem znudzili.Dunek jest przemiły,duzy,ale nie otyły,z rak by nie schodził.W domu mamy psa,wiec lubi towarzystwo.Mieszkał ze studentami,ale bywał sam w domu,a On kocha towarzystwo,wiec szukam mu nowego domku.Jest zdrowy, przetestowany, zaszczepiony/wykastrowany.Zdjecie moge przesłac na e-maila,bo wstawiac tu nie umiem.

Jesli by urzekł Was ten kot to napiszcie, nie bede go ogłaszała .
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 06, 2012 1:43 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Ech.
Taka "duża" kicia zgarnięta spod budynku pilnie szuka domu...
viewtopic.php?f=13&t=137571

Z rodzaju takich, co to jak kocur wyglądają, a wielkie są ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 06, 2012 14:29 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć do czego ludzie doprowadzili Pasztecika tucząc go ponad miarę to tu viewtopic.php?f=1&t=135368&start=1350 są obiecane linki do zdjęć z sekcji.
Nie są to w żaden sposób drastyczne zdjęcia-proszę się nie obawiać-niewiarygodny jest tylko stopień zatuczenia kicia...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 14:46 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Czy nie drastyczne to polemizowałabym, chociaż dla mnie drastyczna jest też zawartość lady w sklepach mięsnych.
Niemniej dobrze, że zamieściłaś te zdjęcia, ku przestrodze dla wszystkich, którzy dopieszczają w taki sposób swoje futra.
Za opis z sekcji też dziękuję, już raz się przydał do uświadomienia skutków przekarmiania kota.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Nie sty 15, 2012 8:19 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Obrazek

Obrazek

A może mój Adelek? Dymny. Piekny.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie sty 15, 2012 11:11 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

przepiękny :1luvu: :1luvu:

i podobny "z twarzy" do kochanego Pasztecika[']

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 13:09 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

No piekny jest.
I umaszczony ciekawie, i miły, i ogólnie fajny.
Ale nikt Go nie chce :(
Odnawiam ogłoszenia co chwilę - od samego początku, od kiedy Go ogłaszam nikt, dosłownie nikt o Niego nie zapytał :cry:
W tym czasie wyadoptowałam trzy inne koty... A Adelek siedzi :roll:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie sty 15, 2012 13:21 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

ee tam-gdzieś jest jego domek tylko jeszcze o tym nie wie 8)

ja miałam Promysia rok-i teź nikt go nie chciał a teraz ma raj :D

i Adelek znajdzie :ok: może lepiej reklamować go jako Księcia :D bo to imię do niego bardziej pasuje :D

smarti

[poprzednia][następna]