RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE maluchy - już w domu stałym :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 12:59 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

kciuki za maluchy oby znalazły domek wspólnie :ok: :ok:
słodziaki są niesamowite na zdjęciach, a co dopiero na żywo być musi :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Czw lis 03, 2011 20:08 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Na żywo oczywiście są jeszcze bardziej zachwycające :D Jutro mamy wizytę potencjalnego domu, kciuki prosimy :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw lis 03, 2011 20:19 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

oj
olbrzymie kciuki trzymam
:ok: :ok: :ok: :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lis 04, 2011 20:31 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Niestety, zostaliśmy wystawieni - już drugi raz :? Coś maluszki nie mają szczęścia :(
Zła jestem, bo ułożyliśmy cały wieczór pod tą wizytę, a ludziom nie chciało się nawet wysłać sms, że nie zamierzają się pojawić :(

Liwia_

Post » Pt lis 04, 2011 21:33 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

straszne, ze potrafią być tacy niesłowni :(
nie umiem tego zrozumieć :|

Mała1

Post » Pt lis 04, 2011 22:48 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Cudowne kociaki :1luvu: i tylko w duecie :D za dobre i mądre domki :ok:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob lis 05, 2011 18:46 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

trzymam kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lis 07, 2011 10:55 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Smutno mi bardzo, w zasadzie chyba powinnam się załamać.
Czasu coraz mniej, chłopcy rosną - a szukanie domu idzie fatalnie. W niedzielę kolejni ludzie nie zjawili się na wizycie. Jakieś fatum...? Gdy pisze do mnie ktoś naprawdę fajny, regułą jest, że milknie. Nie wiem co się dzieje :(

Liwia_

Post » Pon lis 07, 2011 11:27 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia nie załamuj się, widocznie tamci ludzie nie są wart takich kochanych istot :wink: Przyjdzie i na nie czas i ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia, jestem tego pewna!!
Zobacz na tym wątku kejt.sz szuka rudzielca viewtopic.php?f=13&t=134695&start=30 tylko niestety chce jednego kotka póki co. Wiem, że rozważasz oddanie do adopcjio pojedyńczo kociaki więc może warto się skontaktować z kejt? ja już linka do Twojego wątku podałam, teraz tylko mogę trzymac kciuki :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pon lis 07, 2011 13:05 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_-ja w nastroju raczej pesy,istycznym wiec kiepska będę w pocieszaniu
ale jakoś mi sie wydaje ,że chłopaki znajdą dom

Mała1

Post » Pon lis 07, 2011 13:22 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Smutno mi bardzo, w zasadzie chyba powinnam się załamać.
Czasu coraz mniej, chłopcy rosną - a szukanie domu idzie fatalnie. W niedzielę kolejni ludzie nie zjawili się na wizycie. Jakieś fatum...? Gdy pisze do mnie ktoś naprawdę fajny, regułą jest, że milknie. Nie wiem co się dzieje :(

Gdyby domek był naprawdę fajny to by nie zawiódł, przyjechał choć obejrzeć, porozmawiać.
Trzymam :ok: za ten NAPRAWDĘ fajny dom, jedyny właściwy, najwłaściwszy i najlepszy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 07, 2011 14:13 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Dzięki, monitoni, ale Karmelek, jakby co, miałby dom na miejscu :)
Poza tym czuję się jak ostatnia świnia mając ich rozdzielić, jak patrzy się na ich czułości, bitwy, jak wołają, gdy drugiego nie ma w zasięgu wzroku...
Pewnie, że nie żal mi TYCH ludzi, bo normalne osoby tak się nie zachowują, tylko nie wiem, co jest grane - na 3 umówione spotkania żadne nie doszło do skutku, kilkanaście bardzo fajnie zaczynających się wymian maili zostało przerwanych... Ludzi chyba zniechęca "procedura", to że proszę o ankietę, wizytę u mnie i upieram się zawieźć kociaki sama... Nie wiem.
Wieczorem będzie kolejna porcja zdjęć chłopaków.

Liwia_

Post » Pon lis 07, 2011 14:27 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia, obejrzałam zdjęcia chłopców i nie dziwię się, że chcesz znaleźć im wspólny domek.
a skoro ostatecznie Karmelek miałby dom na miejscu, to tym bardziej odpadam - cóż, pozostaje mi trzymać mocno kciuki za znalezienie Dużych dla obu chłopców! powodzenia :)
ze mną: mąż, sunia Mucha, kocur Salem, kotka Hexa, chomiczka Napoleonka Bonaparte :)
za TM: 33 szczurze duszyczki i sunia Iskra [']['][']

kejt.sz

Od: Nie lis 06, 2011 16:53

Post » Pon lis 07, 2011 14:29 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Liwia_ pisze:Dzięki, monitoni, ale Karmelek, jakby co, miałby dom na miejscu :)
Poza tym czuję się jak ostatnia świnia mając ich rozdzielić, jak patrzy się na ich czułości, bitwy, jak wołają, gdy drugiego nie ma w zasięgu wzroku...
Pewnie, że nie żal mi TYCH ludzi, bo normalne osoby tak się nie zachowują, tylko nie wiem, co jest grane - na 3 umówione spotkania żadne nie doszło do skutku, kilkanaście bardzo fajnie zaczynających się wymian maili zostało przerwanych... Ludzi chyba zniechęca "procedura", to że proszę o ankietę, wizytę u mnie i upieram się zawieźć kociaki sama... Nie wiem.
Wieczorem będzie kolejna porcja zdjęć chłopaków.

Wiesz, z drugiej strony lepiej się rozczarować przed adopcją, choćby po to, by kotkom zaoszczędzić stresu powrotu z nieudanej adopcji lub i czegoś gorszego.
Gdyby adoptujący miał czyste zamiary te czemu ma się obawiać wizyty przedadopcyjnej, ankiety, umowy, itd
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 07, 2011 15:30 Re: RUDE i BIAŁO-BISZKOPTOWE-maluchy PILNIE szukają domu stałego

Dzięki za kciuki :)
Też uważam, że jeżeli ktoś chce dać kotom dobry, kochający dom to nie powinien się obawiać "procedury", no ale... chyba obyczaje adopcyjne upadają, bo non-stop słyszę, że mam śmieszne wymagania i piętrzę trudności. No ale - bardzo mi zależy, by to był naprawdę fajny dom....

Chłopcy mają się dobrze, jedzą za 4, wydalają za 6 ;) Rozrabiają straszliwie, dobrze, że jest ich 2, bo głównie zajmują się sobą - w innym razie rozniosłyby dom ;) Przy jedzeniu i zabawie prześmiesznie na siebie warczą, Tofik też nauczył się już nosić myszki w pyszczku. Uwielbiają moje koty - na powitanie strzelają im baranki, mruczą, myją uszka...

Dostarczą przyszłemu domowi masę radości, tylko gdzie ten dom...?

Liwia_

[poprzednia][następna]