Niewidoma Layla - w nowym kochającym domu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 19:45 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

...
Ostatnio edytowano Sob cze 19, 2010 9:04 przez Asia4K, łącznie edytowano 1 raz

Asia4K

Od: Śro kwi 21, 2010 8:33

Post » Śro maja 12, 2010 19:54 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

Witaj w wątku koteńki Asiu :1luvu:
Liczymy na stałe wieści i raporty ze zdjęciami :lol:
Czuję że się pokochacie z koteńką, takie niewidome kotki podobno bardzo garną do człowieka i szukają w nim oparcie, nie to co zdrowe niewdzięczne kociska, łobuzy :mrgreen:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro maja 12, 2010 20:02 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

...
Ostatnio edytowano Sob cze 19, 2010 9:04 przez Asia4K, łącznie edytowano 1 raz

Asia4K

Post » Śro maja 12, 2010 20:34 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

Widzę Asiu, że trafiłaś do wątku Layli. :D
Jeśli potrzebowałabyś rady, możesz zawsze zajrzeć do wątku Dominiki:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=80768

No i oczywiście jest wątek ślepaczków.

Trzymam kciuki za szybką przyjażń między kotkami. :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro maja 12, 2010 21:26 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

Cudownie że Layla ma już DS w którym niedługo się znajdzie.Nie byłam u weta być może jutro będe jeżeli złapie kotkę do sterylki oby pogoda dopisała.Layla jedzie jutro do Poznania czy za tydzień w czwartek ?

Asiu ta koteńka na bank od razu cie pokocha ona do każdego lgnie i przygotuj się że kicia to niezły żarłoczek :D
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw maja 13, 2010 6:08 Re: Layla po amputacji oczu, szuka DT/DS Pomóż Nam!!! 3City

Przyszły czwartek :D , jutro sciąganie szwów, jeszcze zaszczepia dziewczynkę i dr dał pozwolenie opuszczenia kliniki w połowie tyg. przyszłego :D
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 13, 2010 12:16 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

Nasza Sabinka nie ma dostępu do netu więc przekazuję wieści z pierwszej ręki :)
Po konsultacji z dr dziewczyny stwierdziły że nie ma sensu trzymać dłużej Layli w małej klatce u dr w klinice, skoro jej stan zdrowia jest b dobry... więc Sabina wzieła ją do siebie do hoteliku :1luvu: do czasu aż pojedzie do domku stałego :!:

Sabina mówi że Layla jest bombowa, ciągle się pcha na ręce, mruczy, jest delikatna ale raczej bezstresowa, wypuszczona z boksu biegała po pokoiku z innymi kotami, jak któryś za bardzo się spoufalał to syczała na delikwenta :lol: świetnie sobie radzi, nie obija o sprzęty czy meble, korzysta z kuwetki, z drapaka nawet 8O :lol: :kotek:
Asia będzie napewno zadowolona z koteczki :ok:
Ona już od dłuższego czasu musiała nie widzieć bo świetnie sobie radzi z tą cała sytuacją, zapewniłyśmy jej bezpieczeństwo i ona wyszła ze swojej skorupki, nikt jej nic złego nie robi, ma jedzonko i mizianki i jest szcześliwym koteczkiem :ok: :lol:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 13, 2010 15:54 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

...
Ostatnio edytowano Sob cze 19, 2010 9:05 przez Asia4K, łącznie edytowano 1 raz

Asia4K

Post » Czw maja 13, 2010 19:11 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

wspaniałe wieści :1luvu:

czy to znaczy, że można już bannerek zdejmować? :)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt maja 14, 2010 8:42 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

Chiba można :wink: ale ja swój zatrzymam jeszcze troszeczke :)
Obrazek

Marea

Post » Pt maja 14, 2010 8:48 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

zyczymy powodzenia na nowej drodze :ok:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Pt maja 14, 2010 9:39 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

mam juź net, layla ma apetyt za 2 a nawet 3 - je tylko mokra karmę. śpi w drapaku serduszku, porobię dziś fotki. leży na drapaku, chodzi swobodnie po pokoiki i trafia do miski i kuwetki bezbłędni, warknąć umie na kota co jej łeb pcha do budki :wink:
w sumie mam:

- Monikę- stocznia,
- Laylę- hallera,
- Buraka- z oliwy,
- Malwinkę- z niemiec
- Tosię- z oliwy,
- Zosię- z oliwy,
- Myszkina- z oliwy,
- wiedźmę Ple Ple- ze stoczni,
- Calineczę- ze stoczni,
- Sally Brown- ze stoczni,
- Sajlora- ze stoczni,
- Maszę- ze stoczni,
- Elizabetkę- z gdańska,
a dziś lub jutro trafi do mnie matka karimiąca z 3 małych kociąt i prawdopod. jeszcze jedna matka do królikarni od ali jaśkiel z 5 maluchów. także każdą pomoc finasową i materialną: (żwir, witaminy, karmę)-chętnie przyjmę, bo kociambrów u mnie całe stado, i nie koniecznie są to koty adopcyjne- albo wyciszone i wylęknione, albo nie za piekne albo zupełne dzicze. w tej chwili ma przestój w hoteliku, i czekam na czerwcówkowych gości, aż się boje myśleć co będzie, gdy połowa z tych kotów nie znajdzie domu. wszystkie te koty są zdrowe (z wyjątkiem stoczniowych z woliery ogrodowej), mają książeczki zdrowia, ale do adopcji póki co może tylko ze 2 z nich się nadają :(
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 14, 2010 10:11 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domów dla tej gromady, podsyłam kogo się da chętnego na adopcje :ok:

I dzięki że zajmujesz się troskliwie Laylą :ok:
Obrazek

Marea

Post » Pt maja 14, 2010 11:59 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

Podobno Malwinka?! wprowadziła się sama do boksu Layli :lol: fajniejsze zabaweczki ?! i lubi u Layli przebywać :lol: boks większość czasu stoi dla Layli otworem i może łazikować, chyba podoba jej się u Sabinki w hoteliku :lol:
Obrazek

Marea

Post » Sob maja 15, 2010 17:26 Re: Layla po amputacji oczu, Powoli pakuje walizki do domu :D

no Layla już cały czas ma otwarty boks, kłóci się z niemką- malwinką, ale chyba się mimo wszytko lubią- bo mieszkają razem, jak paweł i gaweł, layla na dole, malwina na górze :wink: kocicha świetna, doskonale sobie radzi, bezbłędnie wie gdzie ma miskę, gdzie karmę, jak i na kogo syknąć i w którą stronę skierować łepek, gdy chce fuknąć. wie gdzie są dziury w drapakach i budkach, zachowuje sie jak kot z oczami, zero stresu, łakoma :) a kupy wali wielkie jak stary chłop.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

[poprzednia][następna]