Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yammayca pisze:Karolka, ja po prostu chcę działać, a teraz mam związane ręce, bo ze wszystkim muszę lecieć do pana z gazety![]()
Dlaczego nie możemy współdziałać, ale tak, abym nie musiała każdego listu czy ruchu zglaszać do Gazety, tylko po prostu go pisać? Chcę działać, a nie się spotykać i gadać!!![]()
Jest mi wszystko jedno z kim i jak, ale nie chcę, aby ktoś mi kazał raportować moje działania, bo koty prędzej z głodu padną niż się pomocy doczekająMam tyle pomysłów i możliwości! Nie chcę prosić o pozwolenie przy każdym z nich!
Poza tym, jak petycja pokazała, problem jest ogólnopolski, więc nie wiem dlaczego mamy zwinąć się z forum, które ma 27132 użytkowników i przejść na forum lokalneDostajemy pomoc z całej Polski!! Dzisiaj napisał do mnie Pan z gazety w Zgorzelcu i niemieckiego miasta zaraz obok, radio w W-wie chce nagrać 3 minutówkę z nami - cała Polska chce działać
![]()
TOZ dał konto, OTOZ dał 10 sterylek, p. Janusz opowie coś w mediach, Kinga ma 10 kg karmy, każdy niech robi co może! Łączy nas wspólny cel, a nie podpisy na liście czy przynależność do organizacji! Działajmy razem, ale pls nie ograniczajmy się nawzajem! Im więcej głosów krzyczy, tym większa szansa, że nas usłyszą!
Teraz jest sztab, a nikt nie wie, kto ma podejmować decyzje. Nikt nie wie kto jest szefem, do kogo kierować media... Róbmy co możemy, aby uratować koty, a nie myślmy nad pdzialem obowiązków
Betbet pisze:ta cwaniara to ja. i nie wiem którą z Was poznałam na spotkaniu KarolinaS czy MagdaS???
bo zgłupiałam, myslalam ze jest tlyko jedna...
więc cwaniara Ci tylko mówi, że nie podważa, czytaj uważnie to co piszę na forum. Niech zrobi logo, jasne, ale jesli go potem nie wybierzemy to...co? Ja tylko tego punktu się uczepiłam, żeby nie wyszła niezręczna sytuacja!!! Bożeeee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości