Uratowany mały kocurek szuka ciepłego domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 31, 2009 15:47 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Zadzwoniła dziś pani, która nie mogła znaleźć numeru telefonu do nas. Długo, bo spadaliśmy w postach gdzieś na dół. Jedziemy więc do góry (ta pani nie wie, czy chce Chłopczyka). A numer telefonu, pod którym czeka Chłopczyk to 0603 928 580.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 31, 2009 19:11 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

To po co dzwoniła :roll: ?
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob paź 31, 2009 20:43 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Właśnie nie bardzo wiem. Może jeszcze zadzwoni. Na razie Chłopczyk wciąż szuka domku. :( a teraz chciałby już się przytulić. Co jak co, ale przytulanie lubi najbardziej na świecie. Od razu udeptuje człowieka i mówi: kocham cię. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 01, 2009 9:37 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Chłopczyk najbardziej lubi mięsko - niedużą garstkę wieczorem. Suche jedzenie też, ale chciałby mieć dom. Kto go przygarnie? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 01, 2009 13:08 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Dzisiaj sobie spokojnie śpię. Rano grzecznie podałem łapki i na wszystkich czterech mam teraz przycięte pazurki. Wcale nie protestowałem, bo jestem miłym kotkiem. Szukam dobrego domku :1luvu: odpowiem miłością. Chłopczyk
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 01, 2009 17:24 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Właśnie zadzwoniła nowa pani siostry Chłopczyka, która u mnie nazywała się Czarny Nosek. Czarny Nosek ma teraz na imię Kropka. Została zabrana w zeszłą sobotę (24 października) do nowego domu i trzynastoletniej kotki. Bała się na początku (to oczywiste), ale teraz jest najmilszą małą kicią, śpi na kocyku i jest szczęśliwa. Chłopczyk też szuka domku. Może Zagubiona, która pisze, że chciałaby czarno-białego kocurka, go weźmie? Proszę Zagubioną o kontakt 0603 928 580.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 01, 2009 18:28 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

:conf: Czy moja historia skończy się szczęśliwie? Chciałbym mieć własny domek, jak moje siostry. Jedna mieszka z dwoma kocimi wujaszkami, druga z kocią ciocią, a trzecia jest kocią królową w ludzkim domu. Chciałbym mieć swój dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 01, 2009 18:44 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

:cry: :cry: :cry:
Obrazek

czitka

Post » Pon lis 02, 2009 6:55 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Dostalismy sliczne zdjecie Kropki, Czarnego Noska. A Chlopczyk wciaz nie ma domu :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lis 02, 2009 7:20 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

To niemożliwe, żeby nikt mnie nie chciał :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lis 02, 2009 13:28 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

MalgWroclaw pisze:Chłopczyk wrócił!
Ale psychiatra kazał mi wziąć kota - powiedziała pani. - I na pewno wezmę innego - dodała. Wszystko jest więc jasne. Oczywiście, że zwierzęta świetnie działają na ludzką psychikę i kontakt z nimi jest potrzebny. Ale ani kot, ani inne zwierzę nie jest tabletką. NIE JEST RZECZĄ!

Z tego lekarza felinoterapeuta jak z koziej d.. waltornia :evil:

Kociaka tylko szkoda

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pon lis 02, 2009 15:32 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Chłopczyk, z tego co mi wiadomo, nie może być u Pani Małgorzaty wypuszczony na włości, więc czeka go samotne życie w łazience albo....no właśnie, albo co :( ?
Miejmy nadzieję, że w końcu ktoś go zauważy i pokocha, jest śliczny, zdrowy, oswojony i tak bardzo, bardzo tęskni za prawdziwym domkiem...
Hopsaj w górę i może to dzisiaj jest Ten Dzień :ok:
Obrazek

czitka

Post » Pon lis 02, 2009 19:19 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Wimo, Czitko i wszyscy, którzy śledzicie historię tego Chłopczyka: w piątek była u nas pani, która chciała wziąć kotka. Pani mieszka w chrześcijańskiej wspólnocie. Byłyśmy umówione na informację z mojej strony (w sobotę miała przyjść inna pani, więc postawiłam sprawę jasno: trzeba poczekać). Miałam zatelefonować dziś, oczywiście zrobiłam to, ale pani nie odbierała telefonu, więc zadzwoniłam do Jej przełożonego z grzecznym pytaniem. I dowiedziałam się, że Chłopczyka nie wezmą, przepraszają. Po niedawnym powrocie do domu przytuliłam go i powiedziałam, żeby się nie martwił, na pewno ktoś się znajdzie. On chętnie przygarnie człowieka. Na razie to ja się martwię, co będzie dalej. Biedny maluch, może być wspaniałym kotem dla dobrego człowieka, czemu nikt nie chce dać mu szansy??? :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lis 02, 2009 19:23 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Wciąż nic, a Biedaczek chciałby mieć dom. Własny.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lis 02, 2009 19:26 Re: Został sam i rozpacza w łazience! Wrocław! Pomocy!

Zauważcie mnie, proszę! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]