Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 01, 2011 15:21 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapusia pod nóż, mamy Nową!!HELP!

Dzięki :1luvu:

Wczoraj było łapane :mrgreen: Najpierw na Dowborczyków, na terenie jednej z firm.
Łupem padła najpierw domowa, łagodna szylkrecia:
Obrazek

na zdjęciu nie wygląda wyjściowo, ale jest ładna i po zabiegu pojedzie do dt i będziemy szukać Domku.

Potem złowione zostały jeszcze dwa burelle:
Obrazek

Obrazek

i czarna wścieklica:
Obrazek

A na podwórku nieopodal- po walce z upierdliwą i roszczeniową karmicielką i awanturze z budowlańcami robiącymi nowe elewacje- dwa pingwiniaste:
Obrazek

Siwunia po zabiegu czuje się dobrze, Kapusia przed zabiegiem też. Ciągle myślę o tej listwie....
Petra paliatywne usunięcie guza ma 9 maja- Dzień Zwycięstwa, dobra data :wink:

Miłej Majówki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie maja 01, 2011 15:56 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapusia pod nóż, mamy Nową!!HELP!

Zrobiłam dziewczynom bazarek.
Zapraszam:
viewtopic.php?f=20&t=127226
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 02, 2011 10:02 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapusia pod nóż, mamy Nową!!HELP!

i co słychać u pieska?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 06, 2011 23:16 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapusia pod nóż, mamy Nową!!HELP!

Iks nadal w tymczasie. Bo z tego tymczasu domek stały znalazł inny piesek, więc chłopak na razie może tam zostać.
Siwusia po zabiegu już bryka i stópka wcale a wcale jej w harcach nie przeszkadza :mrgreen:
Petra przed zabiegiem- wiem, że to już koniec i to usunięcie guza jest tylko po to, by poprawić jej komfort ostatniej prostej :cry:
Rodzinka Tepsiaków odrobaczona, przejrzana. Wszystko z nimi ok :ok:
Kapunię dziś zaszczepiliśmy. W przyszłym tygodniu czekają ją badania krwi i prześwietlenie płuc, a 17. 05- zabieg.
A Duzi- zarobieni, przemęczeni i w niedoczasie :cry:
U mnie matury, a u TŻa wzmożony ruch spedycyjny po świąteczno-majówkowych zakazach dla ciężarówek...
Dobrze, że już weekend :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 09, 2011 11:43 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapusia pod nóż, mamy Nową!!HELP!

Dziś zabieg Petry. Zawiozłąm rano, zostawiłam pod opieką Ani. Z kluchą w gardle i obawą, że kicia może się nie wybudzić.
Przed chwilą telefon z lecznicy- zrobiona, wybudzona, pod kroplówką. Za 3-4 godzinki do odebrania. Uff....

A Dzień Zwycięstwa trwa- SĄ TALONY NA MIEJSKIE STERYLKI!!!!!

Hura, hura, hura!!!!!Już popędziłam, już dostałam. Zaraz umawiam i tniemy.

Tniemy, tniemy, nareszczie tniemy :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 09, 2011 14:18 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Petra po zabiegu.SĄ TALONY MIEJSKIE!!

Wreeeeeszecie!!! :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto maja 10, 2011 21:45 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Petra po zabiegu.SĄ TALONY MIEJSKIE!!

i jak sytuacja prezentuje się obecnie?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro maja 11, 2011 21:23 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Petra po zabiegu.SĄ TALONY MIEJSKIE!!

Sytuacja obecnie wygląda tak:
Petra po zabiegu czuje się dobrze (o ile w jej przypadku o "dobrze" można mówić)- chodzi w kloszu, bierze antybiotyk. 19 jedziemy na zdjęcie szwów. Siwucha już bryka, dostała drugie odrobaczenie, została zaczipowana. Jeszcze szczepienie i zaczynamy szukać Domku pełną parą.
17 zabieg ma Kapusia- mastektomia prosta, hp, sanacja i sterylka.
20 drugie odrobaczanie mają Tepsiątka.
Czeka nas ciężki tydzień :cry:

Mam już skierowania na sterylki miejskie. Muszę umówić Tepsię-mamę, obiecałam pomóc w wyłapaniu i wycięciu kotów na Dworcu Fabrycznym i na Próchnika. Muszę też dokończyć Lipową u pana Arkadiusza i dociąć te dwie nówki na Dowborczyków.

Jeśli chodzi o piesy- nadal szukamy. Wczoraj dzwonił pewien zainteresowany pan- ma podjechać do Iksowego tymczasu na wstępną rozmowę :ok: :ok: :ok:

Niech już będzie "po maturach"......
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 16, 2011 13:37 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Petra po zabiegu.SĄ TALONY MIEJSKIE!!

Łikend pracowity, choć łupy zerowe :( :(
No bo tak- z piątku na sobotę nocny maraton filmowy. Wyszłam z kina i poleciałam łapać koty na Lipową.
A na Lipowej- lipa....Kotów pan Arkadiusz nie nakarmił, ale jakiemuś sąsiadowi zbywały filety z kurzych cycków. Wywalił je na podwórko i kotki sobie podjadły :evil: :evil: :evil:
Kociska kręciły się, kręciły, ale do klatki nie weszły.

Potem standardowe zajęcia sobotnie, do weta z Paździuniem i sprzątanie strychu.

A z soboty na niedzielę nocny rajd po muzeach :mrgreen:

W niedzielę ledwo żywa skończyłam tyrkę na strychu. I poleciałam na Próchnika. Oliwia- ta, która adoptowała ode mnie Dafa zgłosiła podwórkowce do sterylki.

A jutro rano pod nóż idzie Kapunia. Prosimy o kciuki :ok: :ok: :ok:
Denerwuję się coś tymi Kapusiowymi zabiegami. :oops: Kurde, no.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 16, 2011 16:49 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Jutro Kapuściane zabiegi, kciuki plis

Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon maja 16, 2011 22:08 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Jutro Kapuściane zabiegi, kciuki plis

Dzięki :1luvu:
Nie mogę coś sobie miejsca znaleźć. Denerwuję się i łażę z kąta w kąt.
Zrobiłam tymczasom bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=127814
Zapraszam.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto maja 17, 2011 15:30 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Jutro Kapuściane zabiegi, kciuki plis

Telefon z lecznicy: zrobiona. Wycięta listwa, wysterylizowana. Trzeba było usunąć dwa trzonowce i jednego kła. Leży teraz pod kroplówką i sie budzi. Do odbioru niebawem.
Ucieszę się, jak zobaczę.
Pędzę do bankomatu.....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto maja 17, 2011 22:18 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Jutro Kapuściane zabiegi, kciuki plis

Przywiozłam (dzięki, Nina, za podwózkę :1luvu: ). Biedna Kapusia- aż serducho mi się kraje, bo ona taka pokrojona, leży tylko i popiskuje, kiedy podchodzę, żeby napoić wacikiem....

Obrazek

Wiem, że nie minie parę dni, a będzie szaleć jak Siwucha- ta też leżała plackiem, a teraz, proszę, jak fika:

Obrazek

Obrazek

Nerwy dały znać o sobie. Wykończona jestem :(
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto maja 17, 2011 22:21 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Jutro Kapuściane zabiegi, kciuki plis

Przytul koteczkę i idź spać.
Spokojnej nocy Tobie i kici życzę.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro maja 18, 2011 10:58 Re: Spedytorzy&Co w DSach:)Kapucha już po zabiegu

Nocka minęła spokojnie. Dziś rano już Kapusia mruczała :1luvu:
Słabiutka jeszcze jest, obolała, lampion na głowie ją wkurza. Nie chciała śniadanka :cry: a takiego dobrego kuraka zmiksowałam....
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]