Dziś ją wyczeszę(mam taki ostry zaokrąglony grzebień co wycina kołtuny)i chyba też wykąpię,obetnę pazury i to chyba na tyle bo jutro do weta.
Demi strasznie Ci za nią dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
truskawa144 pisze: Napisz mi jeszcze ile mam Tżowi zwrócić za benzynę bo muszę skoczyć po drodze do bankomatu bo przy sobie to chyba nie mam nic![]()
wydra pisze:demi- ja Cię proszę, aby te 3 koty, które narazie nie mają opcji wyjechania od Ciebie były weterynaryjnie "obrobione według właściwego porządku "- nad 3 zapanujesz już bez trudu:
- odpchlenie
- odrobaczenie
- obcięcie pazurów
- golenie dredów u weta - znajdź takiego, który to zrobi jeśli jest potrzeba
- obejrzenie jamy ustnej i stanu uzębienia - sadacja w razie potrzeby i usunięcie kamienia,
- badania krwi : profil nerkowy i wątrobowy, testy na FeLV i FIV, konieczne Białko całkowite i Albuminy (liczy się z tego stosunek w kierunku FIP-a)
- leczenie - o ile zalecone
- sterylizacja/kastracja
Jak stoisz z karmą dla kotów - konieczne kup kotom Scanomune - 10 dni do karmy dla każdego oraz Taurynę do karmy - znajdź!
- oczy: jeśli Herpes - Braunol 2 x dz.- znajdź!
demi - czekamy z aamms na listę każdego wydanego już kota na DT czy DS ze spisem zabiegów i kosztów na każdego, jakie miały miejsce we Wrocławiu (po I zgodnie z zapowidzią będziemy prosić o zwrot kosztów DS, pzoa tym wiem, że pomyliły się w ferworze akcji kartki z zabiegami i kosztem przy kotach, więc będzie okazja wyprostować).
mam nadzieję, że wszystkie DT dostały od demi druk Umowy Adopcyjnej BP, a DS podpisały Umowę na tym właśnie druku - jesli ktoś nie dostał - proszę o kontakt ze mną na maila: annawydra@bezpiecznaprzystan.org.pl - wyślę- pdf.
wydra pisze:aamms - trzeba poprosić wszystkie DT o dokładną informację na temat stanu kotów i zabiegów, jakim je już poddano. Czy wszyscy sobie właściwie radzą z chorymi kotami i czy mają na to środki?
martka pisze:Kot przekazany TZ-towi truskawy, a ja idę spać
truskawa144 pisze:martka pisze:Kot przekazany TZ-towi truskawy, a ja idę spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości