OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2015 17:07 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asienko, ja wciąż w rozjazdach i z doskoku, ale jestem. :201461
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto paź 20, 2015 8:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Spokojnego, miłego dnia :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 20, 2015 18:17 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Dzięki Marzenko.
Dwa dni wyrwane . Źle się czułam.

Dzionek dzisiejszy był taki sobie. Kompletowałam dokumenty dla... ZUS-u. Bo znów zostałam zaproszona.
Przy okazji poznam inną jego część i już się denerwuję. Wiecie, to na kpinę wygląda.
Jasno, jak byk stoi w dokumentach co i dlaczego.
Do tego lekkie nerwy doszły bo karta się zawieruszyła. Znaczy się wiem gdzie była (w nocy sobie przypomniałam) bo doktorek zatrzymał wsio by jeszcze konsulatcję zrobić dodatkową.
W okienku od razu poprosiłam by sprawdzono szufladę. Inaczej w dniu odbioru dokumentów biegi by były. Dlatego ja pojechałam a nie sam Janusz.
Chwilkę pogadałam z doktorkiem. Oczami poprzewracał na wezwanie.Przypomniał o zalecanej bezczynności :roll:
Wsio u niego było.Ufff.. A pani z okienka, zadowolona ,że ja biegałam, załatwiła mi prawie natychmiastowe ksero .
Tyle naszego ,że jedna jazda.
Pan z parkingu też już nas zna. Wcisnął autko w jakieś miejsce mimo ,że teoretycznie nie było.

A nasze koty...Nasze koty jako tako. Strach chwalić się za głośno.
Ryzia jest śliczną kocią i strasznie miziatą. Pieje do wspólnych zabaw z kotami i nami. Wyglada z tym swoim za połowicznym ogonkiem jak żbiczek. Odpuściła sobie już pożeranie wszystkiego. Spanie też już odpuszczone. Domywa się .Ma śliczne, bardzo gęste choć krótkie futerko.
Tylko teraz jest
baw się ze mną, kochaj mnie, puść do tych futer za kratami, ja miauuuuuuuczę do ganianek...A co dziś podałaś? A słyszałam, mówią na to kurczak... pychotka, pychotka
Uszka czyścimy. Sypie się z nich.

Silverek napisał ,że sypia :wink: w łóżku i jest miziakiem.
Darusie się zaszczepiły bez problemu. Urosły.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 20, 2015 22:21 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Za udrękę z ZUS-em kciuki wielkie. Dla Ciebie, nie dla instytucji. Kotom też zdrowia. Dobrej nocy
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 20, 2015 22:46 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:Za udrękę z ZUS-em kciuki wielkie. Dla Ciebie, nie dla instytucji. Kotom też zdrowia. Dobrej nocy

:1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 21, 2015 7:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ale Cię ten ZUS męczy :( . Kciuki za szybkie załatwienie wszystkich upierdliwości!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Śro paź 21, 2015 8:30 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Za to by nie trzeba było czegokolwiek załatwiać, - żeby zus znormalniał i się uczłowieczył !
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 21, 2015 12:09 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Trzymam za całokształt - niech Ci się jak najlepiej układa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 21, 2015 14:47 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: także za Wszystko!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 21, 2015 15:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Powolutku brniemy do przodu.
Koty, nawykły szybko do mej obecności, cieszą się z ciągłej obsługi. Bardzo się niektóre zmianiają mając mnie przy sobie. Maciejka jest takim kotem. To miziak nad miziaki. Kocha leżeć na mnie, obok mnie, w pobliżu mnie... Kocha głaskanie, dawanie buziaków, tulenie się i mruczenie na cały regulator. Lubi sobie poskrzeczeć by uwagi wymienić. A to a wolna jestem, mam głupią minę, nie leżę jak ona lubi... Jest kochana bardzo. Tak się marwtiłam czy kot "stary" oswoi się. Stało się dobrze. Choć jej brat, co w tym samym dniu zawitał, nie jest tak wylewny. Może to wina jego zdrowia co zmuszało mnie do kucia i tabletkowania. Jednak poświadczam z całą stanowczością, że klatka jest jedynym rozwiązaniem, by kota oswoić. A potem ograniczona przestrzeń i bycie z nimi najwięcej.Z TZ dyżury sobie robiliśmy. Nie trzeba było głaskania. Ważne ,że w szalonych biegach miały nas w pobliżu. Oraz kochanie, kochanie. Udało się ale nie musiało. Tyle dobrego z mojej bezużyteczności.

Ryzia też jest cudna. Odkryła surowe mięsko po raz kolejny. Każde jego zapodanie wzbudza w niej zachwyt. Warczy przy jedzeniu jakby stado mięśożerców misce zagrażało. Jak dobrze pójdzie to TZ jutro zaszczepi ją. I Biszkopta. Jeśli nic mu w zmianach nie zmieni się.
On jeszcze nie wie o wyprawie ale się dowie. :mrgreen:

Dzięki za kciuki :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 21, 2015 16:52 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Leje.
Ciemno.
Biedne bezdomniaki.

Nasze śpią.

Byłam na chwilkę w ciągu dnia na dworze. Aptekę zaliczłam.
Fajnie było.Tylko te schody...
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 21, 2015 19:09 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Witam!
Jednym tchem przeczytalam Twoj watek i zycze Wam duzo zdrowia. Podziwiam to co robicie z Tz dla tych biednych kotkow. Zeby wiecej bylo takich ludzi jak Wy to zycie by inaczej wygladalo. Pozdrawiam goraco. I przysiadam do Was z moja trojca.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro paź 21, 2015 19:12 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Witaj :kotek:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 21, 2015 22:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

ASK@ pisze:Leje.
Fajnie było.Tylko te schody...

Dopóki człek na chodzie to nie zauważa takich drobiazgów, dopiero jak się posypie to widzi i schody i mnóstwo osób z podpórkami. Zmienia się postrzeganie świata. :( Trzymaj się ciepło a jak masz problemy ze snem to poproś lekarza o przepisanie Na Sen. Pomaga.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw paź 22, 2015 2:36 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu, mam nadzieję, że śpisz z przytuloną Maciejką
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]