ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 22:59 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Justa&Zwierzaki pisze:
-kropeczka- pisze:Wiem, już przelałam.

Tak to już jest, że ludzie którzy tyle dobrego robią na nadmiar $$$ nie narzekają... Dlatego trzeba pomagać, ja nie zbiednieje, a Juście parę groszy wpadnie :D

Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja mysle, ze na takie cos "stac" wlasnie tylko takie osoby, ktore same maja malo. Bo ci, co maja duzo i mogliby pomoc choc w malenkim % wola skapic. Kochaja tylko brac, brac, brac, brac... Te osoby nie maja serca poprostu. Justa poprzez swoja pomoc zwierzakom najlepiej udowadnia swoja wielka, nigdy nie gasnaca milosc do nich :)

Manius tez do idealnych kotow nie nalezy, bo ptrafi byc marudny jak poczuje gotowane mieso. Justa go nieraz opier... :oops: wkurzy sie na niego nieraz, ale kocha tego wariata calym sercem :)

Kasia, szkoda, ze mimo staran nie wypalilo z tym domkiem, ale rozumiem tych ludzi. To bardzo rozsadna decyzja w takim przypadku. Nie mozna narazac drugiego kota na jeszcze wieksze pogorszenie sie choroby, zwlaszcza, kiedy nastepuje chocby male zalamanie. Jesli masz mozliwosc, przekaz, ze my tutaj, wraz z Mankiem trzymamy kciuki za kiciusia i zyczymy mu duzo zdrowka :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 17, 2010 8:44 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

kociczka39 pisze:Szkoda kociamberka,ale może uśmiechnie się do niego szczęście

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie może ale na pewno! po prostu musi trafić na TEN domek :D
Dla przykładu- nasz pierworodny ;) czekał na domek prawie cztery miesiące- a to tylko dlatego, że nie był małym słodkim kociakiem (a dorosłe są "be"). Jest przesłodkim nakolankowym miziakiem, nawet jak jemy w kuchni to potrafi się nam na kolana wpakować i towarzyszyć podczas posiłku :)

Także Maniuś czekaj cierpliwie a domek na 100% się pojawi :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt wrz 17, 2010 9:00 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Kociaro przekażę wetce, która go leczy :)

Co do idealnych kotów- takich nie ma, ponieważ były by nudne :D Jaki kot chce taki być? ŻADEN
Nasze dwa też potrafią wkurzyć człowieka, ale i tak je kochamy. Potrafią się obrazić, zwalić coś, zniszczyć. Tak samo jak człowiek. Ale wystarczy, że przyjdą na kolana, pomruczą, przytulą się do ludzia i wszystko jest nieważne :D

Zawsze uważałam się za psiarę- aż wzięłam malutką koteczkę do domu... Wtedy się wszystko zmieniło :D

Bogaci ludzie... temat rzeka- zależy jaki człowiek się dorabia... My podobno (patrząc na analizy średnich zarobków wziętych z kosmosu...) plasujemy się dosyć wysoko (a jakoś własnego jachtu nie mamy, nie latamy na wakacje do 5* hoteli i nie rozbijamy się super brykami), biedni nie jesteśmy, dlatego pomagamy takim ludziom jak Justyna. Tylko że duża w tym zasługa wychowania, zachowania rodziców względem tych pokrzywdzonych zwierząt...

Koniec tego wywodu, bo zaraz wypracowanie powstanie ;)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Pt wrz 17, 2010 18:33 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

:ok: :ok: :ok:
też kiedyś nie lubiłam kotów :ryk:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt wrz 17, 2010 22:16 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Maniuś będzie dobrze, zobaczysz. Gabrynia na dworze 10 miesięcy czekała na swój domek, Ty też znajdziesz swój :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob wrz 18, 2010 16:52 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Ja wam powiem tak... Nie kazdy lubi takie namolne miziaki, co sie pchaja bez pardonu czlowiekowi na kolana i uparcie nie chca z nich zejsc za nic w swiecie. Zdarzaja sie tacy ludzie, ktorzy wlasnie takie koty jak Maniek, koty z wlasnym zdaniem kochaja najbardziej! Bo Manius miziakiem jest, uwielbia mizianie po pysiu, buziaki daje, ale w kasze dmuchac na dluzsza mete tez sobie nie pozwoli! Ma w sobie cos z dziekiego przodka :ok: Ale to jest w nim najfajniejsze :ok:
Kazdy sie czasem powkurza na swoje koty, to normalne, ale i tak je kochacie, no nie? :1luvu: No bo jak inaczej.... To tak jak w zwiazku pomiedzy ludzmi...
Wierze gleboko, ze sie domek znajdzie taki, ktory pokocha Manka wlasnie za to, ze nie jest takim namolnym miziakiem jak np.Miki :D choc osobiscie kocham ich obydwu tak samo :D

Kociara82

Post » Nie wrz 19, 2010 9:37 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Nie wrz 19, 2010 13:50 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Maniek swoje za uszami ma, jak kazdy z nas :wink: ale w gruncie rzeczy to przefajny kocio :ok: 8) pieszczoch i gadula :lol:

Kociara82

Post » Nie wrz 19, 2010 15:02 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

może jesień okaże się łaskawa... :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie wrz 19, 2010 15:44 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Cześć Maniuś, mój ty Przystojniaku :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Nie wrz 19, 2010 15:57 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

-kropeczka- pisze:Cześć Maniuś, mój ty Przystojniaku :1luvu:

łoooooo, ciociu :oops: Ty mi tak słodzisz... Zawstydzasz mnie :oops:
Ale to takie miłe... :1luvu: Dziękuję :*:*
Maniuś

To fakt, coprawda brzydkich kotow nie ma, kazdy mruczek ma w sobie jakis szczegolny urok osobisty, ale Maniek ma cos w pyszczku, w oczach... nie umiem tego okreslic... :oops:
Jesli komus doskwiera samotnosc i kazde, dlugie jesienne wieczory spedza sam, nie majac z kim porozmawiac - najwyzsza pora to zmienic! Maniek zawsze ma cos ciekawego do miaukniecia :) Na pewno chetnie potowarzyszy swojemu czlowiekowi w wielu codziennych czynnosciach, od czytania ksiazek wieczorami az po gotowanie obiadu :D Justa moze potwierdzic, ze gotowanie bez Manka sie nie obejdzie :D On osobiscie sprawdzi chetnie smak potrawy przed podaniem jej innym domownikom ;)
Poza tym jesli chodzi o jedzenie - majatku nie przejada, bo nad najlepsze kocie karmy woli zdecydowanie gotowane miesko :ryk: Jednym slowem - kot o wielu pasjach, wiec na pewno z domkiem, ze swoim czlowiekiem znajdzie szybko wspolne hobby ;)

Kociara82

Post » Nie wrz 19, 2010 16:00 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

izydorka pisze:może jesień okaże się łaskawa... :ok:

też bardzo bym tego chciał, ciociu
Maniek

Kociara82

Post » Pon wrz 20, 2010 4:30 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

bozena640

Post » Pon wrz 20, 2010 18:03 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

i hopsa, sliczniutki :1luvu:

Kociara82

Post » Pon wrz 20, 2010 18:15 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Witam naszego forumowego przystojniaka wieczorową porą :)
I non stop zaciskam :ok: za domek :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

[poprzednia][następna]