Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Teoś i Skarbek mają wspólny dom
ewry pisze:Fuńcia w nowym domku ma się dobrze:)- byłam dzis sprawdzić!!
Na razie wystraszona, troche ucieka, ale do mnie przybiegła kiedy przyszłam:)
Probowała nowym włascielom wchodzić do łóżka w nocy, ale ruch ja płoszył. Wieczorem władowała się Pani Bogusi na kolana i mruczała podobno bardzo głośno. Bawi się zabawkami, chetnie je, trafia do kuwetki...a to chyba dobre wieści:)
ewry pisze:Fuńcia w nowym domku ma się dobrze:)- byłam dzis sprawdzić!!
Na razie wystraszona, troche ucieka, ale do mnie przybiegła kiedy przyszłam:)
Probowała nowym włascielom wchodzić do łóżka w nocy, ale ruch ja płoszył. Wieczorem władowała się Pani Bogusi na kolana i mruczała podobno bardzo głośno. Bawi się zabawkami, chetnie je, trafia do kuwetki...a to chyba dobre wieści:)
dzidzia pisze:Agnieszka Marczak pisze:Teoś i Skarbek mają wspólny dom
Aga to Ty już bez kociakow zostałasa ja jutro albo w środę jade po trzy maluchy. Może też tak szybko znajdą domek
kinga-kinia pisze:Agnieszko od pana Tomasza musimy wziaść wszystkie kocięta taki był jego warunek no chyba że zmienił zdanie .
Agnieszka Marczak pisze:W łazience brykają jeszcze trzy kociaki Rambo,Ramzes i SabinkaJutro przyjadą do mnie następne Prusaki szt 2.Potem kotki od Pana Tomasza czyli kieleckie szt 2.Następnie 5 kociaków od ludzi którym obiecałam,że poszukam domków(właściciele mamek,którym podrzucałyśmy kocięta) a na koniec dwa mioty ze stoczni
![]()
![]()
![]()
Policzmy 3+2+2+5+8?=20
Komu i ile podesłać małych szkrabów![]()
maria_z pisze:Agnieszka Marczak pisze:W łazience brykają jeszcze trzy kociaki Rambo,Ramzes i SabinkaJutro przyjadą do mnie następne Prusaki szt 2.Potem kotki od Pana Tomasza czyli kieleckie szt 2.Następnie 5 kociaków od ludzi którym obiecałam,że poszukam domków(właściciele mamek,którym podrzucałyśmy kocięta) a na koniec dwa mioty ze stoczni
![]()
![]()
![]()
Policzmy 3+2+2+5+8?=20
Komu i ile podesłać małych szkrabów![]()
Po weekendzie majowym mogłabym wziąć kotki szt. 2 - może kieleckie od p. Tomasza? Trochę się znamy - już jeździły moim samochodem![]()
Mam chętną osobę na rudego kotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości