POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 16, 2009 9:30

Camelot pisze:Witam! Ja moze na zmiane tematu, rozmawialam z Pania Ela, ktora chce wziasc kotka dla swojeje mamy, trzymalysmy dla tej Pani Burasie- ze wzgledu na przecudny charakter koteczki i czekalysmy-az kochana koteczka wyzdrowieje. Rozmawialam z Maria_z, Burasia jest juz zdrowa i jak wszystko pojdzie dobrze, to we wtorek koteczka pojdzie do swojego stalego domku, gdzie jest oczekiwana i razem ze starsza Pania obdarza sie wzajemnym uczuciem ;)

:D

No tak - Burasi zdecydowanie poprawił się apetyt, nawet rezydentów bez pardonu odgania łapką od misek :wink: To mnie bardzo cieszy. Niestety katar ma postać chroniczną, na to już nic nie poradzimy. No i przyzwyczailiśmy się do koteczki, jak tylko mój mąż usiądzie na fotelu - ona natychmiast wskakuje mu na kolana; nie wiem, czy tych kolan w zestawie z Burasią nie trzeba będzie przekazać do nowego domku :?
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pon lut 16, 2009 9:45

Swietnie, ze Burasia tak sie ozywila! :lol:
To jutro jedziemy do nowego domku! :dance2:
" To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. "- R.A. Heinlein

Camelot

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Pon lut 16, 2009 9:49

Camelot pisze:Witam! Seja, wczoraj juz kompa mialam wylaczonego i nie widzialam Twojego wpisu, jestes kochana! :lol: Porozmawiam z soso czy i kiedy moga przywiezc Ci Kropeczke.Dziekuje :D

A ja mam książeczkę zdrowia Kropeczki, umówimy się, to przy okazji podrzucę.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pon lut 16, 2009 9:51

To jutro moze z Burasia jak pojedziemy,to wezme ksiazeczke Kropeczki?
" To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. "- R.A. Heinlein

Camelot

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Pon lut 16, 2009 9:55

seja pisze:Seja wstała dopiero i zabiera się za książki.Kładła się o 14...
Domek wolny i ma miejsce na Kropkę.Dwie agresorki w jednym domu :) będzie ciekawie...
Kiedy chcecie ją podrzucić?

super :) Bardzo się cieszę :)
Napisałam do Patrycji z pytaniem, czy będzie w stanie podrzucić Kotka do Ciebie (mogłabym prosić adres na Pw?:) ) jesli oni nie dadzą rady tego zrobić, to spróbuję ja z Adamem :) Co by nie było takie złe, bo Kropka ciągle w kontenerku Marii :D
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pon lut 16, 2009 10:11

Jednak pierwszy Pikpok mimo że drapał i prychał był lepszy bo przynajmniej dał w nocy spać .....ten drugi w nocy parę razy mnie obudził bo miaułczał dziś wszyscy zaspaliśmy ......
Co do Fuksika chodzę z nim do naprawdę dobrego weta który uratował kiedyś moje koty od śmierci i wierzę że tego kocurka też wyleczy.......co do leczenia nie będę się wetowi wtrącać bo on wie najlepiej co zrobić by kota uzdrowić nie bez powodu ma zawsze tłumy ludzi w poczekalni.....wet twierdzi ze z Fuksikiem jest lepiej niż pierwszego dnia jak przyszłam to jest dobry znak ....wczoraj kot próbował sam wodę pić ....na razie jeść nic nie chce jeszcze .
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon lut 16, 2009 14:02

[u]Szukamy dt na cito dla około rocznego kotka!!! dziewczyna, do której on przyszedł na balkon nie może go przyjąć, bo w środę wyjeżdża do Anglii i wtedy kot zostanie bez opieki...(jej dwa koty i pies oraz tymczas Misiek idzie do jej rodziców, niestety kolejnego kotka nie mogą przyjąć). Dziewczyna chce wesprzeć pkdt dużą kwotą pieniążków i będzie naszym stałym sponsorem...proszę pomóżmy jej!!!![/u]
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon lut 16, 2009 14:12

seja dziękujemy :!: kropeczka :!: ma DA :!:

trzymam kciuki za burasie i fuksika :ok: :ok: :ok:

DZIEWCZYNY BAMILA NAPISAŁA, ŻE PANI, KTÓREJ KOTEK ZNALEZIONY- TRAFIŁ DO PKDT, JEST NAM BARDZO WDZIĘCZNA- :lol: I CHCE NAM ZROBIĆ DUŻY PRZELEW :!: :!: :!:
TRZEBA JEJ POMÓC- ZNALAZŁA KOTA, SZUKA DT PILNIE :!: :!: :!: KOTEK MA OKOŁO ROKU :lol: :lol: :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon lut 16, 2009 14:23

czekam na fotki koteczka wiem tylko, że jest miziającym się pingwinkiem
Obrazek

biamila

Post » Pon lut 16, 2009 14:38

może do malarzy jeszcze by można tego rocznego, ja pisałam do acid-harmony w sprawie Kropki ale skoro Kropke może przejąć Seja...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon lut 16, 2009 14:39

A moja sąsiadka szuka bardzo młodej kici, najchętniej całej białej. Miała taką kotke, ale odeszła ostatnio ze starości :( Dom niewychodzący, bez dzieci - okazyjnie odwiedzany przez 10-letnią wnuczkę. Jakbyście słyszały o takiej kici - byłabym wdzięczna :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon lut 16, 2009 14:53

mpacz78 pisze:może do malarzy jeszcze by można tego rocznego, ja pisałam do acid-harmony w sprawie Kropki ale skoro Kropke może przejąć Seja...

O tym samym pomyślałam :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon lut 16, 2009 15:06

Wklejam fotki Jaśka
SZUKAMY NA CITO!!!!!!

Oto on:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 16, 2009 15:28 przez biamila, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

biamila

Post » Pon lut 16, 2009 15:15

Jak domek znalazł pierwszy pik pok to w tym samym dniu zadzwoniła kolejna chętna osoba na niego .....powiedziałam ze będę miała kolejnego za jakiś czas ale tak sobie pomyślałam że zanim ten drugi pik pok się oswoi to by można było panu polecić śliczną Pinię i tak zrobiłam :D pan zadzwoni do mnie lub do Alicji za parę minut :D
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon lut 16, 2009 15:23

kinga-kinia pisze:Jak domek znalazł pierwszy pik pok to w tym samym dniu zadzwoniła kolejna chętna osoba na niego .....powiedziałam ze będę miała kolejnego za jakiś czas ale tak sobie pomyślałam że zanim ten drugi pik pok się oswoi to by można było panu polecić śliczną Pinię i tak zrobiłam :D pan zadzwoni do mnie lub do Alicji za parę minut :D

No proszę :lol: jakie Pinia ma "wzięcie" wczoraj dzwoniła do mnie znajoma w sprawie Pini , dzisiaj otrzymałam kolejnego maila z zapytaniem o Piniusię :), a Alicja zastanawia sie czy jej nie zatrzymać dla siebie bo słodka jest maleńka jak nie wiem co :lol: :lol:

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

[poprzednia][następna]