Conchita pisze:Olu, napisałam ci PW
jasia0245 pisze:Dobrze będę pisać Olu, bo moje dzieci są też w pani wieku, starsze i młodsze /synowie/.Te koteczki ślicznie na tych zdjęciach się obejmują, są tam wyjątkowe. To prawda, że wiele czułości można uczyć się od zwierząt. Ale Citka - co znowu przytyła, chyba ostatnio miała 12 kg a teraz już 12,7 kg? Albo to ja żle zapamiętałam. Nie wiem jak można się skontaktować z Anią c - członkiem TOZ w Stargardzie, obejrzałam autorów wszystkich postów i tam o takim nicku nikogo nie znalazłam.Mam na uwadze czarnulki parkingowe, może by takie domki zimowe pomogłyby załatwić dla parkingowej ferajny o których napisała Iza ze Szczecina. Byłoby super
Chciałabym z tą Aniąc z TOZ mieć kontakt na tym forum.
jasia0245 pisze:Jeżeli chodzi o Anię z TOZ-u to akurat to wiem jak napisać pw tylko trzeba mieć do kogo napisać. Musiałabym chyba być na wątku tej Ani i wtedy napisać na prywatną wiadomość. Sądzę,że pomogłaby mi z tymi domkami dla kotków parkingowych aby miały je tam przy parkingu. Napewno też pomogłaby załatwić sterylkę wczesną wiosną. Ich matkę można chyba by było wysterylizować wcześniej aby znowu nie "zaskoczyła".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości