5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lis 06, 2011 18:08 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Dobrze będę pisać Olu, bo moje dzieci są też w pani wieku, starsze i młodsze /synowie/. :ok: Te koteczki ślicznie na tych zdjęciach się obejmują, są tam wyjątkowe. To prawda, że wiele czułości można uczyć się od zwierząt. Ale Citka - co znowu przytyła, chyba ostatnio miała 12 kg a teraz już 12,7 kg? Albo to ja żle zapamiętałam. Nie wiem jak można się skontaktować z Anią c - członkiem TOZ w Stargardzie, obejrzałam autorów wszystkich postów i tam o takim nicku nikogo nie znalazłam.Mam na uwadze czarnulki parkingowe, może by takie domki zimowe pomogłyby załatwić dla parkingowej ferajny o których napisała Iza ze Szczecina. Byłoby super :ok: Chciałabym z tą Aniąc z TOZ mieć kontakt na tym forum. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon lis 07, 2011 16:24 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Olu, napisałam ci PW :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon lis 07, 2011 19:06 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Conchita pisze:Olu, napisałam ci PW :)

Kasia, mam problem, bo nie mam swojego kompa i podam dane, gdy będę w szkole miała chwilę wolną.

Jutro zawożę kompa do naprawy, o ile da się go naprawić :?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lis 07, 2011 19:10 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

jasia0245 pisze:Dobrze będę pisać Olu, bo moje dzieci są też w pani wieku, starsze i młodsze /synowie/. :ok: Te koteczki ślicznie na tych zdjęciach się obejmują, są tam wyjątkowe. To prawda, że wiele czułości można uczyć się od zwierząt. Ale Citka - co znowu przytyła, chyba ostatnio miała 12 kg a teraz już 12,7 kg? Albo to ja żle zapamiętałam. Nie wiem jak można się skontaktować z Anią c - członkiem TOZ w Stargardzie, obejrzałam autorów wszystkich postów i tam o takim nicku nikogo nie znalazłam.Mam na uwadze czarnulki parkingowe, może by takie domki zimowe pomogłyby załatwić dla parkingowej ferajny o których napisała Iza ze Szczecina. Byłoby super :ok: Chciałabym z tą Aniąc z TOZ mieć kontakt na tym forum. :roll:

Citka znów przytyła, ale zaczęłam stawiać jedzenie dla kociaków wysoko, a ona nie podskoczy, więc jest szansa, że znów schudnie.

Też się zastanawiałam nad tą Anią z Tozu. Trzeba napisać do tej Izy pw czyli prywatną wiadomość.
Pod jej postem jest taki znaczek pw. Tam trzeba kliknąć i wtedy resztę pani zobaczy :)

olafen

Post » Pon lis 07, 2011 20:10 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Moje dwa tymczasy - czyli Fifi i Feluś - dostały dziś kolejną porcję strongholdu, co by im świerzb zszedł.
Kupiłam mamie advokata, wyślę jej jutro priorytetem, to kotom poda, bo w Pajęcznie takich rzeczy to nie bardzo mają :)

Nadałyśmy z mamą kolejne imiona kotom z działek.
Dżeruś - zostaje bez zmian. Jego bliźniacza siostra w Pajęcznie - Amika.
Ich grafitowo - biała siostra - Sara
Czrnuszka wysterylizowana - Funia.

Mam nadzieję, że imiona się podobają :)

Cała trójka dostała kolejną porcję antybiotyku. Teraz gotuję im pyszne drobiowe chude mięsko, aby im po tych gorzkościach trochę osłodzić :)

olafen

Post » Wto lis 08, 2011 6:57 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Witam! Imiona bardzo ładne, mnie osobiście nie podoba się jeżeli nadaje się imiona przeznaczone dla ludzi. W tym wypadku "Sara" ale każdy sam decyduje jak nazwać swoje zwierzątko. Ja bardzo jestem zadowolona z imion moich koteczek, dlatego Sisulka chociaż młoda do mnie przyszła pozostawiłam jej to imię zachować. Pusia to takie wyjątkowo kocie imię. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Pozdrawiamy i tu zaglądamy. :roll: :kotek: :kotek:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto lis 08, 2011 7:02 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Jeżeli chodzi o Anię z TOZ-u to akurat to wiem jak napisać pw tylko trzeba mieć do kogo napisać. Musiałabym chyba być na wątku tej Ani i wtedy napisać na prywatną wiadomość. Sądzę,że pomogłaby mi z tymi domkami dla kotków parkingowych aby miały je tam przy parkingu. Napewno też pomogłaby załatwić sterylkę wczesną wiosną. Ich matkę można chyba by było wysterylizować wcześniej aby znowu nie "zaskoczyła". :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto lis 08, 2011 16:46 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Gdybym tylko wiedziała do których ????

olafen

Post » Wto lis 08, 2011 16:54 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

jasia0245 pisze:Jeżeli chodzi o Anię z TOZ-u to akurat to wiem jak napisać pw tylko trzeba mieć do kogo napisać. Musiałabym chyba być na wątku tej Ani i wtedy napisać na prywatną wiadomość. Sądzę,że pomogłaby mi z tymi domkami dla kotków parkingowych aby miały je tam przy parkingu. Napewno też pomogłaby załatwić sterylkę wczesną wiosną. Ich matkę można chyba by było wysterylizować wcześniej aby znowu nie "zaskoczyła". :lol:

Pani Janino, napisać pw do tej Izy, aby podała linka do Ani z TOZu :)

olafen

Post » Wto lis 08, 2011 20:23 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

No właśnie Iza by musiała mi podać link do Ani C z TOZ-u. Napisałam już wcześniej na pw do Izy ale nie użyłam określenia link. Chyba będzie wiedziała o co mi chodzi. :ok:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto lis 08, 2011 23:08 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Do jakichkolwiek. Wpisujesz w google "Łódź fundacja kot" czy "województwo łódzkie" i piszesz maile do wszystkich.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 10, 2011 10:07 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Olafen idzie dziś do szpitala na tydzień.
Kciuki i ciepłe myśli potrzebne.
najszczesliwsza

Post » Czw lis 10, 2011 10:15 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Olafen :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw lis 10, 2011 11:05 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Ja też trzymam! A co z kotami, wiadomo kto się nimi zajmie?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

[poprzednia][następna]