maryjane82 pisze:czy ktoś z Was zamawia w zaaoplusie? Przyłączylabym się, żeby za przesyłkę samotnie nie bulić.
Ja zamawiam. Raz na 3-4 tyg. ale jutro do mnie przyjdzie przesyłka, więc następna pod koniec miesiąca.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maryjane82 pisze:czy ktoś z Was zamawia w zaaoplusie? Przyłączylabym się, żeby za przesyłkę samotnie nie bulić.
Marea pisze:Marlena przekierowała tel dziś do mnie pewną Panią, we Wrzeszczu na podwórku, gdzieś na tyłach Manhatanu są malutkie kociaki, ok 4 tyg. prawdopodobnie bez matki, wciśnięte w jakąś dziurę, jeden leżał martwy obok, nie znam szczegółów, Pani też nie bo dopiero dziś je zobaczyła, nie bardzo wiem jak pomóc, bo nie znam miejsca gdzie możnaby je umieścić, mogę złapać zawieźć do weta itp ale więcej możliwości nie mam, sama marzyłabym by znaleźć tymczas dla kilkunastu kociaków...
Może ktoś ma miejsce...
Pani chciała bym je zabrała do uspienia, żeby nie umierały na podwórku...bo tam szans nie mają.
magradz pisze:Znalazł się czwarty kociak, na razie jest u Echtom, wieczorem ma trafić do mnie.
echtom pisze:magradz pisze:Znalazł się czwarty kociak, na razie jest u Echtom, wieczorem ma trafić do mnie.
Uff, mam kociaka. Chyba dziewczynka, bo ma dziurki blisko siebie, ale na 100 % pewna nie jestem. Troszkę śmy się ubrudziły przy próbie nakarmienia strzykawką, ale jest OK
Bardzo żywotny maluch - łazi, próbuje się chować, wdrapała się na materac i z niego zeskoczyła. Przyłapałam, jak kuca na progu i wsadziłam do kuwety, co zaowocowało małym siusiu. Próbuje też się myć i wygryzać pchełki - zaraz zrobię przegląd futerka.
stanleyk pisze:Hey! Chcielibyśmy przyjąć małego kotka na DT, tak na pierwszy raz, żeby nie rzucać się na głęboką wodę
Rozmawiałem już z mpacz78 i seja, ale napiszę jeszcze to, bo zgaduję, że teraz bezdomnych maluszków dużo.
magradz pisze:Znalazł się czwarty kociak, na razie jest u Echtom, wieczorem ma trafić do mnie.
Mam pytanie: czy ktoś mógłby przejąć na weekend chociaż 2, a najlepiej cztery kociaki. Nie jedzą jeszcze samodzielnie niestety, ale same robią do kuwety.
Chodzi mi przejęcie od piątku po południu/wieczorem do poniedziałku (to też dzień wolny, 15.08). Musimy wyjechać, naprawdę musimy, a 4 kociaków nie dam rady z sobą zabrać
magradz pisze:Jest czarna czy burasek?
Czarna, która jest u mnie, wydaje się, jakby była z innego miotuMa białe kłaczki jak mój Felek
sabina skaza pisze:stanleyk pisze:Hey! Chcielibyśmy przyjąć małego kotka na DT, tak na pierwszy raz, żeby nie rzucać się na głęboką wodę
Rozmawiałem już z mpacz78 i seja, ale napiszę jeszcze to, bo zgaduję, że teraz bezdomnych maluszków dużo.
ogrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogę ci jakiegos odstapićmam 9