Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:cypisek pisze:Bardziej się teraz p. Jadzia troszczy o Kitkę niż o siebie..
Dla pani Jadzi to może lepiej, że ma Kitkę do troszczenia się
torzyk7 pisze:hanelka pisze:cypisek pisze:Bardziej się teraz p. Jadzia troszczy o Kitkę niż o siebie..
Dla pani Jadzi to może lepiej, że ma Kitkę do troszczenia się
też tak myślę, opieka nad Kitką może pozwoli choć na trochę zapomnieć p. Jadzi o chorobie.Paczuszka dla Kitki wysłana i według zeznań pani na poczcie będzie u kici w piątek
AlfaLS pisze:Możesz coś więcej napisać o Perełce? Ona jest po sterylce? Ile ma lat? Ty tego pewnie nie wiesz ale może te karmiące Panie to wiedzą. Zastanawiam się nad daniem jej DT ale to na razie nic pewnego......
welina pisze:Cypisek i to postarajcie się szybko coś zrobić z miziastą.Niedawno na mojej Dzielnicy ,takiej ufnej kotce podcięli gardło.![]()
welina pisze:Cypisek i to postarajcie się szybko coś zrobić z miziastą.Niedawno na mojej Dzielnicy ,takiej ufnej kotce podcięli gardło.![]()
cypisek pisze:Perełka nie jest stara kotką , jeśli się nie mylę ma ok. 2, 3 lat...dowiem się jutro dokładnie od p. Jadzi. Było by super, ale nie zapeszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, ewar, muza_51 i 14 gości