Madie pisze:BTW, ma ktoś jakąś przyzwoitą umowę adopcyjną do elektronicznego użyczenia?![]()
Podaj mi swojego mejla.
Madie pisze:BTW, ma ktoś jakąś przyzwoitą umowę adopcyjną do elektronicznego użyczenia?![]()
Nemi pisze:genowefa pisze:Nawet jeśli sunia trafi do schroniska, mogę ogłaszać ją dalej.
Genowefciu - sunia jedzie jutro do DTOgłoszenia pewnie będą potrzebne, ale lepiej jak najpierw DT ją obejrzy, wtedy będzie można wpisać więcej informacji
Podajcie mi namiar na ten DT. Szkoda, żeby się ogłoszenie zmarnowało, jest wyróżnione.magaaaa pisze:Pokaż pochlapańca
Madie pisze:bez obawy, Oridermulu dzielić Mysza nie będzie musiała, bo po prostu go kupię.
Mysza pisze:Tri wczoraj zabrana z lecznicy wygląda na to, że ma dom stały![]()
Dymka, która zaczęłam nazywać Iskierka powinna mieć na imię (sorry ale) PopierdoleniecBosz co ona wyprawiała w nocy
Gdyby nie to, ze baaardzo mi sie nie chciało wstawać to bym ją znów zamknęła w łazience. Biegała jak tornado, wszędzie właziła i wszystko zwalała, a w przerwach wsadzała mi nos do oka i ugniatała
Mysza pisze:joluka jeśli Mrówka szuka domu to jej wątek powinien być na Kociarni,. No chyba,z e zostaje u was, to wtedy jego miejsce jest na Kotach
Dymka, która zaczęłam nazywać Iskierka powinna mieć na imię (sorry ale) Popierdoleniec
No i tamta kotka była szczepiona tydzień temu, postaci nad ostrej chyba nie powinna mieć (??)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości