Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Kaprys2004 pisze:Moje maluszki mają teraz właśnie ok. 6 tygodni i przebarwiają im się oczka. Już nie są niebieskie, ale jeszcze nie mają "docelowego" koloru
wtedy najśliczniejsze te oczęta są.Takie z przebłyskami.
wymiziaj je!
Kaprys2004 pisze:No pewnie że wymiziamzazdrościć możecie już teraz: jak się cmoknie czy zawoła: "Dzieci!" - wszystkie biegną, duże niestety
też
Duże też w końcu moje dzieci..
Jak małe łażą po mnie po łóżku (a bywało ostatnio że tam przebywałam
), to co rusz zaglądały pod kołderkę do mojej twarzy i zaczynało się mruczenie
Potem znowu gonitwa, bitwy, skoki, zapasy i znowu sprawdzanie czy ja jestem.. No do zjedzenia
![]()
![]()
Kiedy robię coś w kuchni, one biegają dookoła mnie.. Jedna biało-bura gadzina ciągle by mi tylko nogi obłapywała i podgryzała, szczególnie wtedy, gdy mam ręce zajęte
A jak są zmęczone, to przychodzą pokazać, że im się chce spać. Na ogół pierwsza przychodzi czarna panterka, zalega mi w ramionach nieprzytomna, niosę ją do klateczki, organizuję coś na ząbek, dodaję resztę, prześcieradłem zarzucam klatkę robiąc zasłonę przed słońcem i otoczeniem i dzieci zasypiają.. Teraz właśnie kręci się krówka koło mnie i kiedy ją dotykam, to uruchamia się motor, łapeczki miętoszą podłoże, a łepek przekrzywia miłośnie i całe ciałko wywala się brzuszkiem do góry.. Idę ją położyć spać
![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Będą.. będą
Kaprys2004 pisze:Umówiłam się z Julisią wczoraj wieczorem, że jeżeli jest dobrze zaopiekowana i szczęśliwa, to ma mi zesłać sen. Bardzo często nie śni mi się nic. A dzisiaj nawet pamiętam co mi się śniło..![]()
seidhee pisze:Bardzo przepraszam, że się wpycham z offtopem, ale...
Natknęłam się na ogródkowy miot. 6 sztuk... DT na wagę złota, choćby dla jednego... To może być ostatni dzwonek dla nich - grożą im choroby, samochody, no i zdziczeją, jeśli nie trafią do domu. Może ktoś? ...
http://picasaweb.google.pl/seidhee/MaEK ... chIStaYch#
Agneska pisze:Kasiu, ależ Ci te lubelskie kocięta wyrosły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości