Namawiałam IKĘ na DT dla malutkiej czarnulki, ale ona już w międzyczasie wygrała DT

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tajdzi pisze:UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!
Komuś podrzucono, ktoś chce je do józefowa zabrać - dziś/jutro mają być w józefowie
więcej nie wiem
oprócz tego, że są małe, ale już samodzielne (ale wiecie jak to jest z opisem przez kogoś kto się na kotach nie zna - pan może uważać, że mają 3 miesiące a będą miały miesiąc)
HELP! DT dla trzech kociaczków małych z kartonu potrzebny!!!!!!!!!
joluka pisze:Mysza pisze:IKA bo czytam i nie rozumiem. Jaki wypadek?
Mamy trzy koty z mocno zmienionymi oczami: tri z zamglonymi oczkami u Anielki, Dymka z cosiem na rogówce u mnie i krówka z wrzodem o szept. Co cię interesuje?
Może doczytaj i doprecyzuj
IKA pisze chyba o kocurku z wrzodem - twoim łazienkowcu - tak IKA?
tajdzi pisze:UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!
Komuś podrzucono, ktoś chce je do józefowa zabrać - dziś/jutro mają być w józefowie
więcej nie wiem
oprócz tego, że są małe, ale już samodzielne (ale wiecie jak to jest z opisem przez kogoś kto się na kotach nie zna - pan może uważać, że mają 3 miesiące a będą miały miesiąc)
HELP! DT dla trzech kociaczków małych z kartonu potrzebny!!!!!!!!!
Mysza pisze:Ktoś ma pomysł jak się oridermylem można podzielić? Do strzykawki odciągnąć?
Chciałabym, żeby Sissi "dała głos". Od kiedy jest u mnie nie zamiauczała jeszcze ani razu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości