Ooo widzę że kolega z Sopotu Abraksasa ( Abr z tego samego schronu:) )wybiera sie do nowego domu i też nie rzut kamieniem od morza Hehe Millarca to ma rękę do kocisk:) Jeszcze teraz brakuje kogoś z Zakopca chętnego bo w Sopockim Schronie pełno cudnych kocich pięknot Kciukole trzymaj ja i Pazurzastą łapę Abraks
Własnie jestem po rozmowie z millarca ,jest problem transportu jeśli kota ktoś by przewiózł do Warszawy to z Wawy bez problemu przywiozłaby moja siostrzenica po 15 września .Ale jeśli transport trafi się przed 15 to ktoś musi go przetrzymać.Kto pomoże?Potrzebuję DT dla Mieszka w Wawie i transportu z 3miasta
Myślę że trzeba założyć nowy wątek na kotach o właśnie takim tytule -widziałam podobny i szybko transport się znalazł Na pewno nie zaszkodzi Ezro pozwól że ja założę ,a ty doglądaj
To super Dopiero dziś zauważyłam że dałam nie ten link do wątku na KOTY To jest ten wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2457172#2457172 Proszę ezro też tam zaglądaj i może też zmień swój banerek ,to więcej osób zauważy