miłością do kotów.Jestem gotowa zaopiekować się tym rudaskiem.Juz go kocham-jednak boję się,że znów ktos mnie wyprzedzi.Ryśka czy zgadzasz się aby to rude kocuro zamieszkało na zachodze Polski Gryfino/Szczecin.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jose Arcadio Buendia pisze:Ma niesamowity pychol! Jakiś taki szlachetny...
ryśka pisze:Rozmawiałyśmy z Buziaczek przez telefon, , nie wiedziała niestety, że kot jest w Tarnowskich Górach. Mógłby pojechać, gdyby znalazł się transport. Póki co się rozglądam, ale na adopcję są niewielkie szanse.
Vinn pisze:ryśka pisze:Rozmawiałyśmy z Buziaczek przez telefon, , nie wiedziała niestety, że kot jest w Tarnowskich Górach. Mógłby pojechać, gdyby znalazł się transport. Póki co się rozglądam, ale na adopcję są niewielkie szanse.
Strasznego pecha ma ten kot... To już druga próba.. A przecież jest taki piękny, szlachetny pysio, niebieskie oczy, rude futro a taki mały odzew. Czegoś nie rozumiem chyba...
Anna_33 pisze:Ale moze w takim razie wyszukac na naszym forum kota dla tej pani, jakiegos z jej rejonu.Szkoda zeby sie dobry dom zmarnowal:-)Tak sie zastanawiam,kibicuje wszystkim kotom na forum, ale blizej znam sytuacje krowki z Warszawy i Foczki z Lodzi.Nie wiem, moze stad latwiej by bylo o transport? Moze ktorys z tych kocurkow przypadl by jej do .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości