CK Ala - kochana kotka - domu trzeba!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 18, 2006 20:49

Co u Aluni słychać ? Jak zdrówko?

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob maja 20, 2006 7:33

Aluniu, jak sie miewasz?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie maja 21, 2006 12:29

Miewam się dobrze - nie mam już kataru. Mam za to dużo pracy - opiekuję się Ancymonkiem. Dziekuję, ze o mnie pamiętacie - myslałam, że skoro siedze w łazience nikt o mnie nie pamięta :)
Ala
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro maja 24, 2006 10:18

Skoro już o mnie pamiętacie w ŁAZIENCE, to napiszę Wam tylko, że jestem bardzo dumną mamą: tak sobie synka wychowałam, że teraz mogę się z nim papierkami bawić. Kiedyś będzie chyba szybszy ode mnie :D 8O
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 02, 2006 9:12

Jeśli ktoś o mnie w ŁAZIENCE pamięta,
to na pewno chcecie się dowiedzieć, że cwiczę się w skrobaniu. Skrobię i skrobię. W drzwi. Jesli pralka wiruje. Albo inni dostają jeść, a ja to słyszę, mimo że WYWIETRZNIKI skarpetkami zatkali, żeby się Ancymon nie przeziębiał. Albo jesli się nudzę. Nudze się ostatnio ciągle.
Poza tym nie SKROBIĘ.
Juz bym chciała mieć dom, gdzie nie będę skrobać w drzwi Łazienki.
Ancymon już jest Duży. Juz mnie można ZAMAWIAĆ.
Wasza Ala.
Obrazek

ryśka

Post » Pt cze 02, 2006 11:49

Ala
ja mocno potzrymam za taki Dom,
co to mu nawet skrobanie tapczanu
nie będzie przeszkadzało :wink:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob cze 03, 2006 23:35

Nauczyłam sie wyciągać SKARPETY z wywietrzników. Tak w nie skrobię, że WYPADAJĄ SAME!! :D Wtedy z Ancymonkiem wsadzamy łapy albo nosy w wywietrznikowe dziury i drzemy PYSZCZKI. Duża przychodzi i wsadza skarpety na ich miejsca. W dziury WYWIETRZNIKÓW mieszczą się DWIE PARY SKARPET! Potem znów skrobiemy, żeby wypadły. Teraz Duża wyjechała, wróci jutro wieczorem. Zostaliśmy z Dużym. Z Dużym jest dużo uciechy - zostawia nam różne rzeczy do zabawy. Najbardziej lubimy gryźć białe koszule. Ancymon raz nawet zakopywał koszulą KUWETĘ. :D
A tak w ogóle to nie chcemy już mieszkać w ŁAZIENCE.
Obrazek

ryśka

Post » Sob cze 03, 2006 23:50

w łazience jest superowo, u nas w domu to jedyne miejsce gdzie można się na chwilę(1) odizolować od tłumu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob cze 03, 2006 23:56

Tweety pisze:w łazience jest superowo, u nas w domu to jedyne miejsce gdzie można się na chwilę(1) odizolować od tłumu

W naszej ŁAZIENCE też nam się wydawało superowo, ale już nam się znudziło siedzienie tu. Mamy do oglądania tylko kibelek i ciągle nam włączają pralkę i WIRUJĄ. Podobno POSLANKA tak wirują. To chyba prawda, bo ciągle nam dają jakieś nowe.
No i chciałabym, żeby Ancymon trochę świata poznał, zobaczył co to BALKON I TAPCZAN, na którym można spać z Duzymi, a nie tylko łazienka i łazienka.
Obrazek

ryśka

Post » Nie cze 04, 2006 0:05

ryśka pisze:Nauczyłam sie wyciągać SKARPETY z wywietrzników. Tak w nie skrobię, że WYPADAJĄ SAME!! :D Wtedy z Ancymonkiem wsadzamy łapy albo nosy w wywietrznikowe dziury i drzemy PYSZCZKI. Duża przychodzi i wsadza skarpety na ich miejsca. W dziury WYWIETRZNIKÓW mieszczą się DWIE PARY SKARPET! Potem znów skrobiemy, żeby wypadły. Teraz Duża wyjechała, wróci jutro wieczorem. Zostaliśmy z Dużym. Z Dużym jest dużo uciechy - zostawia nam różne rzeczy do zabawy. Najbardziej lubimy gryźć białe koszule. Ancymon raz nawet zakopywał koszulą KUWETĘ. :D
A tak w ogóle to nie chcemy już mieszkać w ŁAZIENCE.

:ryk:
dzielne kotki :D

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pon cze 05, 2006 7:55

Jestem dumna z Ancymona. WYOBRAŹCIE sobie, że opanował TECHNIKĘ uciekania z łazienki! Duża otwiera drzwi, a mój zaczajony pod DRZWIAMI synek daje SUSA i wybiega. Duża nie ma z nim szans. Dopiero w pokoju udaje jej się wyciągnąć go spod szafki i wtedy Ancymon WRACA do łazienki. Za każdym razem opowiada mi co widział i jak Duża go łapała. Potem zaczyna się CZEKANIE aż Duża znów otworzy drzwi łazienki.
Jestem z niego bardzo dumna.
Ala
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 06, 2006 8:37

Wyskrobaliśmy sobie wolność.
Duża otworzyła drzwi ŁAZIENKI i stało się: cały mieszkaniowy świat stanął przed nami otworem. Zniknęły skarpetki z wywietrzników.
Ancymon w nocy był bardzo dzielny. Próbował uratować Dużą przed WŁOSAMI :!: Zagryzał je, bo atakowały. Duża była chyba w histerii, bo zamiast się cieszyć, że ktoś ją ratuje machała rękami. Potem Ancymon postanowił Dużej pilnować i zamiast spać ze mną spał Dużej na szyi. Dzielne Dziecko.
Obrazek

ryśka

Post » Wto cze 06, 2006 11:42

ryśka pisze:[i]Wyskrobaliśmy sobie wolność.
Duża otworzyła drzwi ŁAZIENKI i stało się: cały mieszkaniowy świat stanął przed nami otworem. Zniknęły skarpetki z wywietrzników.

Liberté-Égalité-Fraternité :twisted:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto cze 06, 2006 22:44

ale Ancymonek rośnie :lol:
Obrazek

anemonn

Od: Pon sty 23, 2006 17:04

Post » Czw cze 08, 2006 22:00

Ancymonek rośnie powolutku - wczoraj PIERWSZY RAZ zjadł samodzielnie jdzenie z miseczki. Jest więc troszkę "zapóźniony" w rozwoju, ale nie ma co się dziwić - trzy tygodnie ciężko chorował i cudem uknął śmierci. Jest słodki - bryka po mieszkaniu jak mały konik.
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]