proszę o pomoc...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sty 24, 2012 15:42 Re: proszę o pomoc...

Weterynarza odwiedziłaś 4-5 lat temu, behwiorystę 4-5 lat temu, teraz masz rzeź- cokolwiek to znaczy. Na dzień dzisiejszy chcesz tylko oddać koty nie robiąc nic więcej.
W takiej sytuacji nie potrafię Ci pomóc, przykro mi.
I nie zauważyłam aby ktokolowiek robił Ci wyrzuty 8O wszystkie posty są w przyjaznym klimacie, co jeden to porada i szukanie rozwiązań.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto sty 24, 2012 17:58 Re: proszę o pomoc...

Yovitah pisze:konsultowałam z paroma wetami ale wróciłam do tego który mu potem nogi uratował. a po behawiorystce która nie pomogła nie wierzę że taki ktoś coś się zmieni teraz-bo dziecka i męża się nie pozbęde a wg mnie tutaj tkwi problem bo od ciąży do tera się zaczęła rzeźnia.

Dobrze, uporządkujmy sprawę, bo Twoje odpowiedzi są potwornie chaotyczne i przez to pojawiają się tu jakieś przekłamania i nieporozumienia.

1) kiedy ostatnio robiono kotu badanie krwi - jakie to było badanie, wklej jego wyniki
2) kiedy ostatnio robiono kotu badanie moczu - wklej jego wyniki
3) kiedy ostatnio kot był konsultowany z wetem, jakie dodatkowe badania wet zlecił, podaj ich wyniki
4) kiedy ostatnio kot był konsultowany z behawiorystą, jak konkretnie wyglądała współpraca z nim (czy obejrzał, jak kot zachowuje się w domu; czy był na bieżąco informowany o braku postępów i jakie rady dawał w związku z tym)

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Pt sty 27, 2012 22:05 Re: proszę o pomoc...

Yovitah co tam u Was :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia]