Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruru pisze:Kenya pisze:Zgłaszam kandydaturę na dom dla Morelki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kenya pisze:ruru pisze:Kenya pisze:Zgłaszam kandydaturę na dom dla Morelki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale na razie tylko wstępnie. Mam umówioną wizytę w DT w sz-nie, bo szukam kociaka do dokocenia dla mojej Wariatki i może tam znajdę serducho, które dla mnie zabije mocniej.
gosiaa pisze:joluka, nie żebym miała coś do Kenya albo ją podejrzewała, absolutnie, ale forumowe domki też trzeba niestety sprawdzać, bo są wśród nich czarne owce
Ostatnio taki forumowy domek adoptował kota z Łodzi, dom kompletnie nieodpowiedzialny, bez wyobraźni, ja bym mu nie powierzyła kota.
joluka pisze:gosiaa pisze:joluka, nie żebym miała coś do Kenya albo ją podejrzewała, absolutnie, ale forumowe domki też trzeba niestety sprawdzać, bo są wśród nich czarne owce
Ostatnio taki forumowy domek adoptował kota z Łodzi, dom kompletnie nieodpowiedzialny, bez wyobraźni, ja bym mu nie powierzyła kota.
Gosiaa - wiem chyba nawet, o której adopcji mówisz...- ale to chyba była "forumowiczka" zalogowana tylko w celu znalezienia kota...?
To oczywiście może mylące kryterium, ale już zauważyłam, że często czas obecności i aktywności na forum jest znaczącym parametrem
Kenya pisze:Byłam w DT i wpadłam po uszy, jestem zakochana i już tęsknię za Futerkiem. Więc cofam moją kandydaturę, myślę, że takie śliczne kociaki szybko znajdą dom, a więc hop!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości