Rudy Tofin we własnym DS :) Wszystkiego dobrego malutki.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 20:18 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Coś domki ucichły.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie lut 20, 2011 20:52 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Cisza się zrobiła. :P :P :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lut 21, 2011 0:49 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

To rudy Tofin wciąż bez domu? Hop hop
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 0:56 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

A to znalazłam na poczcie :) Jak mniemam książę Tofin :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 10:31 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Edit: to chyba jednak nie Tofin, ale rezydent Bazyli :) Zwątpiłam :oops:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 12:48 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Tak to mój Bazyli,ale Tofin jest identyczny czasami sama sie mylę tylko pyszczki maja inne.Domek z Siedlec miał wczoraj ogladać jeszcze rudego kota w Łodzi i być może jego adoptował.Niestety miałam problem z transportem który nie wypalił.Był telefon o niego z Rybnika ,później napiszę pw.

horacy 7

Post » Pon lut 21, 2011 13:02 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Jestem i ja:)
Niestety nie wzieiśmy z Łodzi, bo kotka piękna ale jeszcze dzika dopiero niedawno wzięta z ulicy i bardzo dzika nawet gospodyni na rękach jej nie utrzymała w celu zapoznania. Wyszarpneła się i uciekła w kąt na szafę i juz z tamtąd nie wyszła:(

Muszę popatrzeć jak się jedzie do Szczytna, bo jak się okazało to jestem jeszcze miesiąc na zwolnieniu i może bym się przemogła i pojechała po Teofina? Nigdy sama w dalekie trasy nie jeździłam więc muszę spokojnie z mężem pogadać i pomysleć jak tego Teofina do nas dostarczyć:)

koberka2

Od: Czw lut 03, 2011 14:18

Post » Pon lut 21, 2011 18:44 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Dobrze myśl Ty i będziemy próbowały myśleć i my może coś wykombinujemy.Ma od nas jechać pekińczyk do Kociego Świata może uda się połączyć transport ,ale pewna nie jestem jeżeli będziemy jechać my to nie ma problemu,jeżeli ktoś od nich to nie wiem.Mam tez niestety problem bo jeden z moich rezydentów zachorował najprawdopodobniej przyniosłam coś ze schroniska,właśnie wróciliśmy od weta.Muszę teraz obserwować resztę kotów.Trzymajcie kciuki.

horacy 7

Post » Pon lut 21, 2011 20:48 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Daj znać jak z tym transportem do Kociego Świata.
Mój mąż nie bardzo chce mnie puścić w taką trasę samą:(

Pytałam brata, który jeździ po Polsce tirami ale jak na złość teraz ma kursy -Nniemcy i Hiszpania, a to zdecydowanie od nas nie przez Szczytno:)

Mam nadzieję, że reszta kotków się nie pochoruje - trzymam mocno kciuki.

koberka2

Post » Wto lut 22, 2011 18:11 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Przepraszam ,ze rzadko zaglądam ,ale przez chorobę Niuńka nie daje rady.Tofin ma się dobrze ,lubi jeść i bawić się.Pan z Rybnika chce Tofina ma nawet transport ,lecz na razie poczekamy.

horacy 7

Post » Wto lut 22, 2011 22:38 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

Jest tez drugi domek chętny na Tofina z Legionowa gotowy przyjechać po kota w każdej chwili.Myślę ,że będę się umawiała na wizytę bo nie wiem czy mogę liczyć na transport od nas lub z Kociego Świata.Przeciąganiem adopcji gdy są chętne domki blokuję dt innym potrzebującym kotom.Niestety nie stać mnie finansowo by każdego kota i psa gdzieś przewozić ,wolę te pieniążki przeznaczyć na leczenie i utrzymanie kotów .Niuniek nadal walczy z chorobą. :ok:

horacy 7

Post » Śro lut 23, 2011 8:03 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

No jasne wiadomo, że nie ma o trzymać kota długo w DT.
Mój mąż w kwestii mojego dojazdu jest nieugięty:(

Trzymam kciuki za szybki domek dla Teofina

koberka2

Post » Śro lut 23, 2011 9:12 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

W takim razie proszę czy ktoś mógłby zrobic wizytę przed adopcyjną w Legionowie.Kasiu napisz może w tytyle prośbę o wizytę.Tofin dzisiaj szalał w nocy ,były takie harce ,gonitwy ,ze nie mogłam spać.Jest świetny jak chce na ręce to staje na dwóch tylnych łapkach a przednie wyciąga w górę jak małe dziecko. 8) :lol: :lol:

horacy 7

Post » Śro lut 23, 2011 9:30 Re: Szczytno - rudy kocurek szuka swojego domu !

horacy 7 pisze:Jest świetny jak chce na ręce to staje na dwóch tylnych łapkach a przednie wyciąga w górę jak małe dziecko. 8) :lol: :lol:

To musi być niesamowity widok :1luvu:

Już zmieniam tytuł.
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 23, 2011 9:59 Re: Legionów - kto zrobi w.przedadopcyjną? Rudy ma szansę na dom

hej,
przepraszam, ze poprawiam, ale nie poprawnie nazwa brzmi Legionowo, a nie Legionów:) może kogoś zmylić, a tak może łątwiej się znajdzie ktoś, kto przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.
ps. ja właśnie stamtąd jestem;-)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

[poprzednia][następna]