Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:(...)
Możliwości są dwie - albo mówiła prawdę........co by były szokujące, bo jak po takiej treści ogłoszenia zadzwonić po kota .........do komórki......
(...)
Nemi pisze:
A poważnie, gdzieś przeczytałam, że kretynów jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że stale na nich trafiamy. Więc domki dogłębnie sprawdzać należy
Neigh pisze:(...)
A poza tym ja się uczciwie przyznaję o każdym z tych kotów "strychowych " mogę powiedzieć tyle ile się można dowiedzieć podczas wpadnięcia na strych......
Neigh pisze:Ryszard został wygłaskany.........chudzina jakaś taka z niego. Achaś i juz wiem, ze był przez weta oceniany na ok 6- 7 lat.
No i Panie baaaaaaardzo proszą, żeby jego brać pod szczególną uwagę przy szukaniu domu.......No staramy się, tak?
Aaa i niech jeszcze Be dopowie od siebie, bo też dzielnie głaskała.
Nemi pisze:Neigh pisze:Ryszard został wygłaskany.........chudzina jakaś taka z niego. Achaś i juz wiem, ze był przez weta oceniany na ok 6- 7 lat.
No i Panie baaaaaaardzo proszą, żeby jego brać pod szczególną uwagę przy szukaniu domu.......No staramy się, tak?
Aaa i niech jeszcze Be dopowie od siebie, bo też dzielnie głaskała.
W sumie to chyba dobrze, że chudzina, ze względu na łapkę... Czy sądzicie, że może być chory - na przykład na nerki i szczuplak, bo nie może jeść ? Sorki, ale jak taką obsesję chorób mam
Z domkiem się staramy... ale dla niego to tylko niewychodzący - prawda![]()
No i czekam co Be napisze, jak już ochłonie ze zmian
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 84 gości