Historia Czarnej i jej kociaków- HAPPY END!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 8:25 Re: Historia Czarnej i jej kociaków- HAPPY END!

Wybaczcie, że tak długo, ale przed kompem siedzę głównie w pracy ;)
No to historia prawie zakończona :) W sobotę po południu dwie maleńkie dziewczynki zostały odwiezione do Łodzi. Początkowo miały zostać rozdzielone, ale ostatecznie obie zostały u jednej pani :) Czarno-biała od razu się zadomowiła i koniecznie chciała pobawić się z półrocznym kocurkiem tej pani, a czarnulka poszła spać 8O Pani bez problemu podpisała umowę.
Opowiadała nam o swojej 10-letniej córeczce, która regularnie ogląda "Policję dla zwierząt" i sama opiekuje się bezdomnymi kotkami :)
Strasznie się cieszę, że i dziewczyny poszły w dobre ręce. Wszystko się dobrze skończyło :) :piwa:

Teraz kolej mamuśki. Jeszcze dziś umawiam się na sterylkę. Jak tylko dojdzie do siebie odwiozę ją do przyszłego właściciela- pójdzie do domu na osiedlu domków jednorodzinnych. Cieszy mnie to, że zgodził się ją przygarnąć mój bardzo dobry znajomy, więc będę regularnie ją odwiedzać i pilnować porządku :) On ma już jedną dorosłą kocicę, ale mam nadzieję, że jakoś się dogadają. To dży dom, więc jakby co, to każda znajdzie sobie swoje miejsce.

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc! Jesteście najlepsi :piwa: Moja radość nie zna granic :mrgreen: A tak w ogóle to o dziwo obyło się bez łez :) Raczej górowało zadowolenie. Tylko jak obudziłam się następnego dnia rano, to jakoś tak mało zwierząt w moim domu było 8O Wstałam o 7:00 i czułam sie dość dziwnie, ale skorzystał na tym pies, bo miał poranny spacer extra :mrgreen:

No to teraz oby tylko sąsiad nie wpadł na genialny pomysł kupienia psa :roll:
Obrazek
"Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta"

engelina_88

Od: Śro maja 05, 2010 8:20

Post » Pon maja 17, 2010 8:46 Re: Historia Czarnej i jej kociaków- HAPPY END!

bardzo sie cieszę,że taki koniec szzcęsliwy jest :lol:
Gratulacje ,gratulacje i jeszcze raz gratulacje :lol:
Oby dzieciakom wiodło sie jak najlepiej.A za mamuśkę mocne kciuki cały czas trzymam.
Ty nie dziękuj, to my dziękujemy ześ zaaopiekowała sie rodzinka i dałą im przyszłosć.

Zawsze jak oddaję koty to mi pusto w domu i w sercu.Płacz i śmiech razem się przeplatają. Ostatnio jak miałam ponad 10 i w ciagu tygodnia poszły prawie wszystkie (1 sie ostała)to nie mogłam sobie miejsca zanleźć.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon maja 17, 2010 15:32 Re: Historia Czarnej i jej kociaków- HAPPY END!

super :D
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Nie maja 23, 2010 9:03 Re: Historia Czarnej i jej kociaków- HAPPY END!

No to szczęścia!
:piwa:
http://prawnewsparcie.pl/
W razie problemów pomogę, zapraszam serdecznie "kocią brać"...

Semmitar

Od: Sob sty 23, 2010 23:14

[poprzednia]