Przystojniaki z krainy scyzoryków rozjechały się do domków !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 13:43 Re: Przystojniaki z krainy scyzoryków ogłaszają casting na DS !!

Obrazek

Obrazek

Witam po dłuższej nieobecnosci
Jeśli zajrzysz Fiona ( nie wiem czy wybrałam dobry temat)- to wklejam fotki kici z naszej wczorajszej rozmowy. to sa w powiekszeniu razy 6 a i tak nic nie widac, niestety ucieka do swojego domu - czyli budki pod napieciem elektrycznym jak zblize sie bardziej. reszte czasu spedza tak tu pod balkonem.

Miałam okazje zobaczyc ja z bliska przed chwila ( bylam bez aparatu wtedy)- i mialam okazje rozgonic towarzystwo...czyli udaremnic kopulacje najprawdopodobniej, bo "mój" piwniczny Anik3 ( czyli 3ci brat naszego 3łapka) już się za kicie brał....i przyznam szczerze ze o ile po niej nie widac ze spedzila w te mrozy kupe czasu na dworze ( w zasadzie caly czas) to "mój" Anik3 byl jak mała zmoknięta kurka- a badz co badz mieszka w ogrzewanej piwnicy. Tak czy siak, zgodnie z ustaleniami szykujemy sie na kotke bo w koncu to ona jest potencjalna kocią mamusia.

Jak tylko cos nowego w sprawie jej ulokowania - to tak jak gadałyśmy daj znac a natychmiast oddzwonie

ps- alez te koty sie niewiarygodnie stęsknione rzucają na wode przy tej pogodzie. piją jak smoki, chyba woda cenniejsza niz jedzenie momentami.
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Pon maja 10, 2010 9:21 Re: Przystojniaki z krainy scyzoryków ogłaszają casting na DS !!

Przystojniaki rozeszły sie po domkach. Obecnie jeszcze tylko zorek czeka ale najprawdopodobniej już nie długo bedzie w nowym domku ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw maja 13, 2010 10:55 Re: Przystojniaki z krainy scyzoryków ogłaszają casting na DS !!

:ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt maja 21, 2010 16:46 Re: Przystojniaki z krainy scyzoryków ogłaszają casting na DS !!

No to oświadczam uroczyście, że wszystkie chłopaki maja juz domki. Ostatni kawaler Zorek wyjeżdża w przyszłym tygodniu :piwa:

Tym optymistycznym akcentem możemy zamknąc wątek :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

[poprzednia]