Pani Ola będzie chciała jeszcze nas poodwiedzać, więc tutaj łatwiej bezie się z kimś umówić

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kociarkowaaaa pisze:MaPi pisze:Będę jutro - nie wstępnie, tylko na 100%
o której mogę wpaść?
Georg-inia pisze:z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?
Georg-inia pisze:z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?
MaPi pisze:Georg-inia pisze:z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?
Ja nie bardzoale na dyżur ma też wpaść kociarkowaaaa - może potrafi?
MaPi pisze:Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie
Georg-inia pisze:MaPi pisze:Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie
dobra, to czekajcie na mnie w takim razie.
MaPi pisze:Georg-inia pisze:MaPi pisze:Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie
dobra, to czekajcie na mnie w takim razie.
Ok, to wszystko ogarniemy, pozostałe leki podamy a za kłucie będziemy wdzięcznew imieniu kotowatych.
A o której będziesz?
Georg-inia pisze:wiecie co, ja jestem jakaś nienormalnadobrze, że mnie Agnieszka z Duszkiem pilnują, bo zakręcenie moje sięgnęło niniejszym zenitu. Właśnie mi Anetka uświadomiła, że dziś NIE JEST poniedziałek i że Ornipural mała dostała wczoraj
Aga zabierze mamuśkę na kontrolę cycków i zastrzyk, przywiezie też szczepionkę na grzyba, więc przyjadę prosto z pracy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości