Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 14:47 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Ano z makulatury...
Uczniowe w szkole zbierają makulaturę, jest takie pomieszczenie magazynowe.
I pewna Pani znalazła je w tym pomieszczeniu w sobotę rano - przypadkiem tam się znalazła, usłyszała płacz kociątek, zareagowała, znalazła maluszki starannie ( :evil: ) zapakowane w pudełko.....
Ktoś maluszki wrzucił do tego magazynku w nocy z piątku na sobotę, w weekend szkola nieczynna, nikt tam nie zagląda, nie chodzi - do poniedziałku pewnie byłyby już martwe, pewnie ten ktoś na to liczył.. Potem makulaturę wywiezionoby, zbelowano - razem z ciałkami maluszków w papierowej trumience..

Ten ktoś pewnie nawet nie próbował ich wyadoptować - przecież "poszłyby" szybko..

Ludzie są okrutni i bezmyślni.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 10, 2010 14:51 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

:( :( :(
dobrze, że już są bezpieczne :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 10, 2010 15:20 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

No niestety - ludzie są straszni :cry:
Annrsk-pomóc w ogłoszeniach ?
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon maja 10, 2010 18:58 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

ALE ŚLICZNOTY!!!

takie glufiski to szybciutko znajdą domki, i mysle ze wspólny domek jest w zasiegu marzeń

moje 4 gluty są w tym samym wieku, 2 jedza samodzielnie, 2 trzeba naprowadzac i tłumaczyć przed kazym posiłkiem, no i są juz leciutko zdziczałe, jedna dziewczynka bardzo fajna, 2 srednie, ale czarna panna fuka, prycha i spiewa....ale psy je oswajają :D

pomyslałam ze moze Kleofasek chce przyrodniego brata ode mnie, pobawi sie chłopaczek i zazna dzieciństwa, co Ty na to ATLA :?:
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pon maja 10, 2010 20:09 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

moi panowie prezentują się tak :)
SOPEL
Obrazek Obrazek

ŚLISKI
Obrazek Obrazek

czyż nie są boscy? ;)
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Pon maja 10, 2010 21:03 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

BOSCY :!: :!: :!: a do tego TY robisz śliczne foty

a moje nowiutkie dzieci wyglądają tak:

MAMAObrazek

Uploaded with ImageShack.us

4 DZIECI:ObrazekObrazekObrazek
Shot at 2010-05-10
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Wto maja 11, 2010 5:41 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Fukająca mama najlepsza :mrgreen:
Bordo ,czy kociaki mają ogłoszenia ? Jeśli nie to mogę zrobić :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Wto maja 11, 2010 14:00 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Borówka16 pisze:No niestety - ludzie są straszni :cry:
Annskr - pomóc w ogłoszeniach ?

Jasne - wyślij mi maila, na pw, dostaniesz ogloszonko do wklejenia razem ze zdjęciami :1luvu:
Dzięki :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto maja 11, 2010 14:08 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Wszystkie są bosssssskie :1luvu:

Zmobilizowałyście mnie - dodałam do pierwszej strony makulaturzaki, zaraz zdjęcia Sopla i Śliskeigo oraz Bordowych zaktualizuję :1luvu:

kalewala

Post » Wto maja 11, 2010 14:50 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Trójłapek Gambo już gotów do adopcji - katarek poszedł precz, rana pooperacyjna ładnie się goi, tylko własny czlowiek z ciepłymi kolanami potrzebny - bardzo prosimy o pomo w szukaniu domu dla tego kotka, w dt naprawdę może być jeszcze tylko kilka dni......

Obrazek

kalewala

Post » Wto maja 11, 2010 16:49 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

annskr pisze:
Borówka16 pisze:No niestety - ludzie są straszni :cry:
Annskr - pomóc w ogłoszeniach ?

Jasne - wyślij mi maila, na pw, dostaniesz ogloszonko do wklejenia razem ze zdjęciami :1luvu:
Dzięki :1luvu:

Ok ,już wysyłam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Wto maja 11, 2010 17:16 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Sopel ma cudny pieprzyk :1luvu:

Moja propozycja imion dla kociaków z makulatury to: Karton lub Cartoon i Bibułka lub TriBi :ryk:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro maja 12, 2010 11:28 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

montes pisze:Sopel ma cudny pieprzyk :1luvu:

Moja propozycja imion dla kociaków z makulatury to: Karton lub Cartoon i Bibułka lub TriBi :ryk:

Kupione :D
Dt uznał za śliczne :D

Dostałam smsa - "rudą kotkę bym wzięła, prosze o podanie adresu i godziny odbioru" 8O 8O
Słyszałam o takich, ale pierwszy raz dostałam.

I odpowiedź z gumtree - na ogłoszenie przyjmę kota 3-6mcy "Juz do was dzwoniłam i jkaos wasze wymagania niektore i stwierdzenia apropo wychowania kotow sa troszecze delikatnie mowac " śmieszne" wiec podziekuje"

I kolejny telefon - czy mamy koty rasowe...

kalewala

Post » Śro maja 12, 2010 12:09 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

Annskr, ja miałam lepszego maila w sprawie rudego Frodo:
"Witam, ten rudy mi się podoba. Proszę o wysłanie na adres: ..............."

:evil:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 12, 2010 12:19 Re: Kociaki FFA Łódź - b.pilny dt dla trójłapka Gambo, malce

magdaradek pisze:Annskr, ja miałam lepszego maila w sprawie rudego Frodo:
"Witam, ten rudy mi się podoba. Proszę o wysłanie na adres: ..............."

:evil:

hmmmm
Jak grzecznie spuścić na drzewo, jednocześnie uświadamiając niestosowność propozycji?
vide:
annskr pisze: odpowiedź z gumtree - na ogłoszenie przyjmę kota 3-6mcy "Juz do was dzwoniłam i jkaos wasze wymagania niektore i stwierdzenia apropo wychowania kotow sa troszecze delikatnie mowac " śmieszne" wiec podziekuje"

kalewala

[poprzednia][następna]