Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 17:34 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

ewar pisze:
sherina pisze:Ewar, pewnie :)

Merlinek i Rilla też znajdą super domki.Szybko to idzie.Przykro mi z powodu TŻ-a, ale może jakoś to zniesie, co? :mrgreen:
Sherina, jeszcze parę innych kociaków wyadoptujesz na swoje ogłoszenia.Ludzie czasem dzwonią, kiedy kot od miesiąca w nowym domku :lol: Oby tak dalej :ok: :ok: :ok:

Merlinek czeka jeszcze na potwierdzenie z domku, który też był wczoraj, pisałam, że coś się kroi, mieli się przespać z decyzją. Fajnie byłoby, bo też niedaleko- Ząbki i jest tam czarna kastratka.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon wrz 19, 2011 17:38 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

Byłoby ogniście, czarno-rudo :lol: Mój ostatni chrześniak, niechby się chłopaczkowi udało :ok: A Rilla czeka na prawdziwego konesera.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 19, 2011 19:36 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

Będzie ogniście-rudo, jutro :) mały ma domek.
Zrobi się cicho bez tego huligana :wink: oby im wszystkim szczęśliwie się żyło. Fajne maluszki.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 19, 2011 20:30 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

sherina pisze:Będzie ogniście-rudo, jutro :) mały ma domek.
Zrobi się cicho bez tego huligana :wink: oby im wszystkim szczęśliwie się żyło. Fajne maluszki.

No to jeszcze raz :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon wrz 19, 2011 21:30 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

Dziś dzień dobrych wiadomości :D :1luvu: :dance: :dance2:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon wrz 19, 2011 21:33 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

Beasia pisze:Dziś dzień dobrych wiadomości :D :1luvu: :dance: :dance2:

Nooo :) wczoraj się klarowało a dziś wyszło, nie liczyłam na zbyt wiele. Ech...
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 4:57 Re: Merlin i Rilla czekają na dom! Colin,Robin,Sibiś w DS!

Dopiero doczytałam-ale wiadomości! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
To jeszcze tylko Rillusia czeka na domek?-mały słodki elfik! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 20, 2011 6:20 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Świetne wieści :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Słodka dziewczynka też długo nie będzie czekała.Sherina, ale masz rękę do adopcji :piwa:
Dużo osób tu zagląda, wkleję
viewtopic.php?f=1&t=133293
To klony Czarusia i Marusi.Schron? :cry: :cry: :cry:

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 6:42 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Bry, ewar, moje kociaki są piękne, kolorowe, dużo osób takich szuka, trzeba tylko znieść jakoś te nieodpowiednie telefony. Tak myślałam z doświadczenia z poprzednimi tymczaskami, że nie będzie problemu z adopcją.
Widziałam w weekend pojawiło się na portalach ogłoszeniowych, mnóstwo małych kolorowych futerek z domowych "hodowli" :evil:

Te dwa kotki z Gdańska są śliczne, szkoda :( :(
Trochę rozumiem decyzje ich opiekunów, chociaż uważam, że można było więcej zrobić w sprawie diagnostyki dziecka.

My, jak Zuza była mniejsza też mieliśmy problemy z alergią na zwierzaki, robiłam jak szalona testy z krwi i nie wierzyłam, powtarzałam te testy, alergolog, pulmonolog,kardiolog, kardiochirurg. Zuza jak miała 2,5 m-ca przeszła operację na serduszko i przeszczep żyłki płucnej.Gdy wyszliśmy na prostą, pojawiły się znowu kłopoty oddechowe, latałam po lekarzach, dodam mądrych lekarzach. Nie mogła brać leków antyalergicznych. Przeczekaliśmy,bo nic innego nie dało się zrobić, nie tymczasowałam. Wyrosła teraz, nic się nie dzieje :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 7:36 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Nie wiedziałam,że mieliście takie przejścia z Zuzią :( Wyobrażam sobie, co przeżywaliście.Dobrze, że Dziewczynka już zdrowa i oby tak dalej :ok: :ok: :ok:
Bardzo mi szkoda tych dwóch kotów, takie są podobne do moich tymczasów.Schron je zabije :cry:
Czytałam, że będzie nowy tymczasik? :lol: A może i rudy braciszek się załapie na jakieś ogłoszenie trzech chrześniaków? Oby :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 7:56 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Ewa, tymczasik, no..
Miała jechać do Dorci, ale u Dorci gęsto się zrobiło, jedną malutką zgarnęła z podwórka, drugą większą z drzewa, mała Lusia wiecznie chora, jeszcze mały od Oki i rezydenci, full. No i Dorcia hmn..nieśmiało :roll: mi zaproponowała :wink:
to z Rillą będzie komplet. Zaraz rudasek odjeżdża, drugi mały wieczorem albo jutro.
Spokojniej trochę.

No z Zunią były przejścia, ale dobrze już. Wiadomo, że się trzęsę jeszcze jak coś tam.. ale jesteśmy pod kontrolą specjalistów.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 9:51 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Obliczyłam,że wychodzi Ci kot z kawałkiem na tydzień, jeśli chodzi o adopcje.Nieźle :lol:
A tu wymiękłam po prostu.Koty mają DT, nie ma tragedii, ale co za koty 8O
viewtopic.php?f=13&t=133331

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 9:54 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

ale cuda :1luvu: rzeczywiście unikaty.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 10:00 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

Sherina, znowu muszę zmienić temat :lol: :lol: :lol:

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 10:14 Re: Rudaski juz wszystkie mają DS! Sibiś też! Rilla czeka!

ewar pisze:Sherina, znowu muszę zmienić temat :lol: :lol: :lol:

że jeszcze nadążasz :lol: pracowity ten wątek
ja już nie wiem, gdzie pisać :lol:
Szylcia przyjedzie i będę musiała ją na chwilkę zostawić, bo skoczę po Zuzę, kończy 12.30.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]