Żyjemy jesli ktoś zagląda i myśli,ze nie. TZ i Danka chorzy.
Kiri siedzi w klatce i płacze czasem do wyjścia.Życie wewnętrzne miała średnio bogate,Ale miała.Jest kuwetkowa i am apetyt. Lubi wykładac sie do głaskania i okropnie mruczy ugniatając lapeczkami.
Iwi zrobiła sie skaczaco biegajaca.Ilez ona ma w sobie zycia.Wszędzie jej teraz pełno.A jak się bawi z kotami,sama zaczepia i prowokuje. bardzo mnie cieszy jej odmiana.To znaczy,ze musi zdrowiec i cholerna przepuklina i ból porozrywanych mięsni mija. Iwunia wyglada jak mały niedźwiadek i jej ataki kocie wygladaja przesmiesznie.A jak sie zjezy i stanie z widokiem na gołą skóre to można popłakac sie. Niestey Iwunia wyprowadziła sie na stałę do skiperka zaniedbuja łóżko.
Bisio coś pociaga nosiem.Chyba wyjazd do lecznicy mu nie posłużył.Jutro mieliśmy iść na biochemię i RTG ale TZ chory więc nie wiem czy wypali. On takze odżył.Bardzo.Bawi sie jak szalony,ma apetyt.Potrafi upomiec sie o jedzenie i o wzięcie na ręce.Jest przepieknym kotem.
Markecik goi sie i nie broi

Jest smutnym kotem.Choć cieszy mnie postęp.Zaczyna spac z nami w łóżku i siedziec w pokoju przyglądając sie reszcie.Zaczał tez obcierac sie o nogi i mruczeć.Na ręce nie koniecznie chce iść. Biedak, tyle w jego zyciu zmian.Apetyt ma marny.Wczoraj polegliśmy i kupiliśmy kk.Zeżarł nareszcie tyle,że wyglądał jak piłka. Z naszymi kotami nie wchodzi w konflikt.Nie bawi się.Boi się gwałtownych ruchów i pochylania nad nim.Ale pracujemy.
Bianka jak to Bianka. Jak ją nie męcze smarowanie, to zaszczyca nas wizytami w pokoju.Włazi w nocy anłóżko polując na stopy.da sie pogłaskac przy karmieniu i nawet dałam jej w czułko buziaka.Coś dziś dziwnei charczalo jej w gardle.Ale złapala wielki kawał jedzenia spod noża więc moze to to.
Boję sier chorób bardzo.Tak nas dużo teraz znów jest.Cały czas w pamieci mam ostatni pomór.I jeszcze wczoraj wet mi łąskawie o tym przypomniał jak brałam odrobaczacz Kiri.Oszczędził mi komentarzy ale mina swoje mówiła. Musimy pomyslec o zaszcepieniu :Kiri,Marketa,Zeldy i teodora. gadałam już z naszym w piątek da odpowiedx czy cos taniej policzy za hurt.