Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 9:20 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

właśnie też chciałam powiedziec, że Dafik i Róża są prześliczni :1luvu:

ach ci ludzie......... :roll:
ja marsz widziałam z daleka, ale wyglądało, że spro osób było :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 14, 2011 13:14 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

Sporo było, sporo :ok: I dużo znajomych twarzy :D była forumowa bordo, była ioioio z córką, Beatka z dogo, młody karmiciel Piotr, karmicielki pani Czesia i pani Ala. Byli też Duzi, którzy adoptowali od nas kotki :D Zuza i Jarek od Horejszio Kejna, Magda od Barbórki, Lukasz od Borcia i Patrycja od Ludwisia :ok:

A dziś- być może- odmieni się los Róży. Potrzebne :ok: by dobry PR sobie laska zrobiła :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon lut 14, 2011 13:18 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

no to mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon lut 14, 2011 13:21 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

marija pisze: DAF zwany Wielebnym:
Obrazek

Róża Luksemburg:
Obrazek

Super kociska, przepiękne :1luvu:
Dorato, to wspaniale, że zaopiekujesz się kotulcami :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lut 14, 2011 19:32 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

Pani umówiła się i nie przyszła. I zero kontaktu: ani że dziękuję, rezygnuję, spóźnię się, pocałuj nie w dupę :evil: :evil: :evil:
Ja to tej Róży to chyba nigdy nie wyadoptuję :cry: Mieszka już u mnie prawie rok, ma ogłoszenia, a pytały o nią....całe dwie osoby: dres, który "nie będzie kotu kupował walizki" oraz pani, która dziś nas olała....

Dużo ostatnio kwasów i niefajności. Doła mam :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lut 14, 2011 21:01 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

marija pisze:Pani umówiła się i nie przyszła. I zero kontaktu: ani że dziękuję, rezygnuję, spóźnię się, pocałuj nie w dupę :evil: :evil: :evil:
Ja to tej Róży to chyba nigdy nie wyadoptuję :cry: Mieszka już u mnie prawie rok, ma ogłoszenia, a pytały o nią....całe dwie osoby: dres, który "nie będzie kotu kupował walizki" oraz pani, która dziś nas olała....

Dużo ostatnio kwasów i niefajności. Doła mam :cry: :cry: :cry:

rozumiem Cię, marijo :(
czasami to ręce opadają, ech.....

a że tak zapytam, Pani ma pieska?
takie z głupia frant pytanie, ale akurat dziś ktoś do mnie zadzwonił w sprawie mojego tymczasa, to wolę spytać.... :roll:

naprawdę Róża już prawie rok jest u Ciebie? kurcze dla mnie to tak jakoś niedawno było.........
Obrazek

magdaradek

Post » Pon lut 14, 2011 22:04 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

Ma pieska, mieszka z mamą na Bałutach i uczy się na technika weterynarii...

Mówiłam, że zbyt piękne, by było prawdą :cry:
Załuję bardzo, zaraz będzie wysyp, a pannica miejsce blokuje :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 15, 2011 11:11 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania zaklepana,Zdzicho w ds:)

Zawiozłam rano Simply Reda na kastrację. Przed chwilą telefon z lecznicy.
Dzwoni Szefowa:
- Pani Olu, ten rudy jest wnętrem jednostronnym. Biorę go na badania, zadzwonię później....

Kiedyś musi być pierwszy raz....Teraz siedzę w robocie i zamiast dane do Librusa wpisywać przekopuję sieć w poszukiwaniu info o wnętrostwie :evil: :evil: :evil:

Mam jeszcze większego doła niż wczoraj :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 15, 2011 11:38 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

o wnętr .....
no operacja trochę bardziej skomplikowana, ale dobrze będzie no :ok:
jedynie trochę dłużej może się goić.

Kciuki za Simply Reda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 15, 2011 11:45 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

ojej :cry: no to masz zmartwienie z bidulkiem :| potrzebna operacja?

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Wto lut 15, 2011 11:48 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

Zabieg bardziej skomplikowany, bardziej inwazyjny niż normalna kastracja.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 15, 2011 14:46 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

CoolCaty ostatnio szukała schowanego jajka u Dominika, tymczasa Duszka686. Udało się, chociaż ranka kiepsko się goiła, ale to tylko dlatego, że kocio jest uczulony na nici.
Mam nadzieję, że u rudaska wszystko szybko i bezproblemowo pójdzie, trzymam kciuki :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lut 15, 2011 20:55 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

Dzwoniła wetka w sprawie Simply Reda-musi zostać w szpitaliku (kot, nie wetka) :( jak sobie pomyślę, że on tam sam, beze mnie, biedny, przestraszony....
Miał dziś rtg i usg. Jądro zlokalizowane :ok: Niestety jest w pechowym miejscu- gdzieś przy pachwinie :cry: jak chodzi, to trze, wytwarza się ciepło i jakieś dziwne historie się dzieją 8O 8O Zabieg będzie nie najłatwiejszy, bo wetka będzie musiała omijać ścięgna i tętnicę- mam nadzieję, że nic nie pokręciłam :oops:
Jakiś parszywy czas mam ostatnio :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 15, 2011 22:26 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

Trzymamy kciuki za koteczka :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 15, 2011 22:32 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

usg to na brzuszek, ale rtg po co? połamany biedak jakiś? czy to tylko profilaktycznie?

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

[poprzednia][następna]