Czy jest szansa chociaz na jaks DT dla kici? Ech... Zycie jest okrutne! Ta pieknotka pewnie teskni za swoja pania, za co musi tak wysoka cene placic

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociara82 pisze:te male tez moga byc jeszcze tylko gora miesiac tam gdzie sa, wiec sa niemal w tej samej sytuacji, co Kropka. Nie chce nikogo urazic, chcialabym, zeby kazdy kot mial swoj szczesliwy dom.
Czy jest szansa chociaz na jaks DT dla kici? Ech... Zycie jest okrutne! Ta pieknotka pewnie teskni za swoja pania, za co musi tak wysoka cene placic![]()
Te malenstwa sa ofiarami ludzkiej glupoty, bo jak inaczej nazwac bezsensowne rozmnazanie
![]()
Te wszystkie koty nie sa winne swojej sytuacji, a tak musza cierpiec
Za co
![]()
![]()
Kiciunia, na pewno twoja sp.pancia nad toba czuwa i nie pozwoli skrzywdzic! Na pewno pomoze znalezc ci dom! Ja w to wierze! Kociaki z mojego watku, choc same domku szukaja tez trzymaja za ciebie lapki
Pomruczonka sliczna sniezynko :* Hopsiaj na gore!
safiori pisze:Dziewczyny my nie oddajemy kotów do schronu. Sytuacja jest ciężka. bo nasze domy są zakocone zapsione i często gęsto są to rodziny. Nowy DT zgodziłl się ją przyjąć ale są tam inne kotki szt 2 i mamy obawy czy się kociska dogadają. Bardzo prosze o mnóstwo kciuków co by Kropka zaakceptowała rezydentki, jeśli nie to znowu będzie kiepsko.
Ja wciąż apeluję o domek stały dla niej bo ileż razy można zmieniać ludzi i domy. Już czas najwyższy żeby zamieszkała u swojego człowieka i doczekała sędziwych lat.
Domku Kropki, gdzie jestespupus pisze:Kropeczko na pewno jest gdzieś ten Twój domek i Twój własny duży, tylko my nie umiemy go odnaleźć![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości