OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2025 11:27 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Wczoraj bardzo późno wróciliśmy. Dzień był bardzo napięty.
Wpierw zawieźliśmy Kajtka na 9 do lecznicy. Potem pojechaliśmy na moje badania. To pisałam. Niestety było ...3 godzinne opóźnienie :placz: Biegiem do domu. coś tam mąż zajadł i wypił i pojechał z Danusią do lekarza w Warszawie. Miałam i ja się zabrać by od razu po wizycie odebrać kota. Niestety, w lecznicy powiedziano ,że "gotowy" będzie dopiero około godziny 20 :strach: Więc mieli wrócić do domu. Niestety, u córki też było późnienie i wrócili bardzo późno. Niby mogli po futro ruszyć ale beze mnie nie chcieli. Bo ja niby wiem i ogarnę i zapamiętam... W sumie dobrze się stało . Ale to inna historia.
W domu Kajtusiek nie chciał wyjść z transportera. Biedak przerażony i zdezorientowany był bardzo . Prychał na nas i warczał gdy już to się stało. Przed snem, a późno poszłam spać przez to wszystko, dałam mu jeść. Do rana wymiótł wszystko i za śniadaniem się oglądał. Które też omiótł. Potem nastąpiło najtrudniejsze czyli zapodanie dwóch zastrzyków. Wzięty przez zaskoczenie nie protestował. Pewnie drugi raz nie pójdzie tak lekko. :mrgreen:
Teraz śpi w ...kuwecie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro wrz 10, 2025 17:05 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Sprytna babka z Ciebie.
Niech sie wszystko pieknie i szybko goi :ok:
Fredziu, Fredziulku
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

[poprzednia]