OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 07, 2025 6:59 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

aga66 pisze:I jak zdrowie złapanego kocia?

Przeprawa u weta była ciężkawa. Kot walczył o życie więc dostał natentychmiast milion pazurów i zębów. Jakoś się udało ale całe trzy osoby musiały kota unieruchomić. :mrgreen: Biedny bardzo. Zablokowaliśmy gabinet na wiele, wiele...minut. Ale krew pobrana, kroplówka także no i jako tako paszcza została zerknięta. Leki też zapodano czyli antybiotyk (niestety nie było convenii w hurtowni :placz: ) ora steryd. Waży jedynie 4 kilo :strach: Widać po nim,że schudł. To był grubawy kot.
Kajtuś siedzi teraz w klatce i jakiś zgaszony jest. Co nie dziwi. Jednak zjadł co cieszy. Polegiwał w kuwecie ale jakoś go z niej przegoniłam w kartonowe pudełko. Dzięki temu mogłam kuwetkę wyczyścić. Obyło się bez strat na mojej skórze. Na początku atakował pazurami i zębami za każdym razem gdy otwierałam kenel. Rzucał się na wkładaną rękę. Wydając groźne dźwięki. :evil: Teraz jest spokojniejszy deczko. Mogę zabrać miski po żarciu i postawić nowe pełne. Zmienić wodę. Wyczyścić kuwetkę.
Aby do wtorku :placz:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie wrz 07, 2025 7:02 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

:ok: :ok: :ok:

IrenaIka2

Od: Czw lut 11, 2016 18:19

Post » Nie wrz 07, 2025 9:41 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Aby do wtorku :ok: .

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

[poprzednia]