OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 23, 2025 20:03 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

IrenaIka2 pisze:No może bym jakoś ocalała - głowa już całkiem siwa, więc ... :smokin: ale żeby nie sprawdzić tablic ???? a jak spojrzałam to nie uwierzyłam tzn długo nie rozumiałam dlaczego mi je podmieniono, pierwsza myśl to, że ktoś chce ukraść moje auto i od nich zaczął. Zwłaszcza, że w zeszłym roku skradziono mi obie tablice, mam nowe numery i uraz na ich tle ... Ile to różnych myśli w krótkim czasie może przyjść do siwego skołowanego łba :strach:

Dobre :ok:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Sob sie 23, 2025 20:37 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

IrenaIka2 pisze:
ASK@ pisze:
Agnieszka- pisze:
IrenaIka2 pisze::roll:
Też mam co nie co na sumieniu w temacie, więc klub jak najbardziej wskazany :piwa: :lol:

A zdarzyło się Wam pakować się do wyjścia z pracy, jednocześnie z kimś gadając przez telefon i składać rzeczy, poszukując owego właśnie telefonu? I jeszcze do rozmówcy mówić - gdzie ja ten telefon posiałam.... 8O
Mnie niestety zdarzyło się więcej niż raz, więc z całą pewnością nadaję się do odpowiedniego klubu 8) :D

Na mnie można zawsze można liczyć :mrgreen:
Nie raz mi się to zdarzało. Trzymam komórkę przy uchu i w panice jej szukam. Do tego np pytając stojących obok czy nie widzieli :placz:

No to się przyznam do większego kalibru ... mam na sumieniu próbę włamania do obcego auta (taką serio serio), dobrze, że właściciela nie było w pobliżu (i alarm nie zawył) bo ciężko byłoby się wytłumaczyć - swój minęłam parę metrów wcześniej. Dopiero to, że jest czysty mnie zastanowiło - kiedy i kto go wypucował? w sklepie byłam krótko. Zaznaczam, że kolor auta mocno odblaskowy, raczej rzadko spotykany - tzw. pistacja nie do przeoczenia ...

Ale że trafilaś na dwa autka o kolorze pistacji prawie koło siebie to dopiero trzeba mieć fart.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

[poprzednia]